reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Fenix nie,chaty nadal niet:confused2:Zdrówka dla córci Twej:tak:
Barmanko och,ach,cud,miód i orzeszki:-DŚlicznotka taka ta Ala Twa,że hoho!Wcale nie widac,że to noworodek,taka gładziutka,w sam raz do kochania:-)
Marcel brat pełną gębą;-)Pięknie razem wyglądają:tak:A wózek masz tyż pikny,kolor czadowy:-)Szczególnie biorąc pod uwagę ichniejsze:-D
A z tym moim gdziekolwiek wyjechaniem to się nawet nie wychylam nigdzie z propozycją bo ja wiecznie sama,P pracuje najczęściej i w soboty a niedziela na znienawidzone przez niego zakupy zostaje:baffled:Tylu dziewczynom ja już wizytę obiecałam i nie dotrzymałam słowa,że wstyd:zawstydzona/y:No nie mam jak,kiedy i najczęściej za co:sorry2:
I jeszcze w tym tygodniu auto do mechanika idzie,pięknie po prostu i jak tu na wczasy coś naskrobac:baffled::-D
Ewelcia daj łapę to Ci piątkę przybiję bo GP powiedział maybe to,maybe tamto:dry:Stawia na trzydniówkę,ale może i zęby,osłuchowo ok,nawet żadnego syropu na ten kaszel nie dał.Sranie po 4-5 razy dziennie też może od tego,może od tamtego:wściekła/y:Myśli,że jutro,pojutrze będzie fine:eek:Jak chcemy to możemy próbkę moczu przynieśc:eek:
A jeszcze zauważyłam,że z tymi trzema czwórkami,dwie trójki idą:szok:Się ozłocę jak to przeżyję:-D
Teraz Młody śpi,nareszcie cisza:sorry2:

reklama
witam laseczki

barmankoooo co za stokrotka śliczna:tak: jaki ma noseczek zgrabniutki:cool2: no i wlasnie tez mi sie wózio Twoj widzi:tak: a dobry ryż nie jest zły ;-)

Tichonkowa o masz - syn mi się pochorował. Moja mordka śliczna kochana. No trza przezyc bo co zrobisz. Muza na fulla , alleluja i do przodu. Oby mu szybciutko sie to pokończylo i zębole wyszly:tak: no i gratki za wygraną :cool2:jakis okres masz do wykorzystania tego ? bo wiesz bede w PL w sierpniu ;-):-D

Fenix i u Was chorobowo:sorry2: zdrówka dla córci, cierpliwości dla Ciebie :*

lubiczanka sie tam w slońcu prazy :cool2: zazdraszczam - słyszysz mnie tam - zaaaazdraaaaszczam !!!:-D

o anineczko jak miło widzieć pościnki Twe :*:* tez malucha swego ukochaj ode mła a co ;-) a Marecki wróci przecież - nie bój się:cool2: ale tego "psikacza" to i ja się lękam nieraz :-D a wisi to to juz hektar czasu.

ewelcia ja to Cie uwielbiam z ta ospą Szymka:-D oby se juz poszła ;-) a i Ty wracaj do formy szybko !

moje dziewczyny juz dziś w szkole były (na szczęscie). Co poza tym? Dziś pierwszy z 3-ch egzaminów z tego kursu angielskiego. Boze chce miec juz to wszytsko za sobą i zapomniec, ze tam chodziłam:dry::cool2: ale skoro juz ciągne to jakiś czas to skonczyc chce;-) i tak to wszytsko lipa jakaś:sorry2:

no to udanego dziewczynki

Margaritta nie wiem jaki jest czas na wykorzystanie tego,ale adres musiałam w Polsce podac do wysłania bonu więc na teściową i tak przyjdzie:tak:
Powodzenia na egzaminach,żebyś rodzinie wstydu nie przyniosła bo się Ciebie wyprę:-D
Anineczko u mnie w mieście jest "Smyk" więc się orientuję jakie tam ceny.Radkowi dużo rzeczy tam kupowałam...Ale teściową poproszę to jakiś ciuszek Mattowi kupi bo przecież nie zabawki:tak:

Barmanko sliczná masz corcie,a braciszek jaki opiekunczy. wozek tez super podoba mi te zestawienie kolorkow.
No moja Oliva dzis dzis mowi do mnie , mamo jak ty urodzisz mi siostrzyczké to já nazwiemy Ania( helooooo:szok:tak sie zdziwilam przecie ja nawet w ciazy nie jestem:dry:)

Fenix zdrowka dla cory
Margaritto te egzaminy to pewnie dla Ciebie pikus no ale powodzenia:tak:;-)

Kasiuleczko to moze czas zaczac staranka o siostrzyczke dla Olivki?:-)

m dzis siedzial na kanapie,ja usiadlam kolo niego...wszedl Szym zaraz za mna,patrzy sie tak na nas i nic...m mnie przytulil,...a Szym dalej patrzy...nagle mlody podchodzi do nas i mowi "tata peśtań,odłóż mame na miejsce":-D

spadam spac..
dobranoc

Witam
Dziewczyny chciałam się zapytać z ciekawości w jaki sposób odsmoczkowywałyście swoje pociechy i ile to trwało u Was. Bo moja Zuźka w dzień wytrzyma normalnie bez smoczka, nawet więcej "gada" ale jak przychodzi pora do spania to zaczyna się masakra.

Kasiuleczka czyli Olivka domaga sie rodzeństwa, a co Wy na to
Zuzia to tak entuzjastycznie podchodzi do małych dzieci, że aż sie dziwie, jak tylko zobaczy bobasa to krzyczy "dzidzi" i wyciąga rączki. A w poniedziałek P był przelotem u brata i mała wogóle nie chciala odejść od kołyski. Na odwiedzinki jedziemy dopiero w niedziele bo stwierdziliśmy, że nie będziemyich męczyc tak zaraz po wyjściu ze szpitala

Ewelcia i co odłożył tata mame na miejsce:-D:-D

reklama
Bry
Kasiuleczko to chyba musisz urodzić tę siostrzyczkę:cool2::-p
Asiu u nas od razu było definitywnie i trwało 3 dni, pierwsza noc była chyba najgorsza, bo Ania bardzo szukała smoczka przed uśnięciem, długo jej zajęło wtedy uśnięcie, ale usnęła w końcu. Tuliliśmy ją, głaskaliśmy i jakoś poszło, drugiego dnia już prawie nie pytała, a jak pytała to mówiłam, że jest duża i już nie potrzebuje i się udało

Do góry