reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-to nie w urzędzie sie pomylili(oni tylko oceniali testy kończace,które wypadły...tak se;)) tylko jego własna wychowawczyni takie powstawiała "stopnie"-noż babka w ciązy,wiec nie bede się rzucać,ale z dyrem sobie pogadam.O wydatkach nie będę pisać-w każdym razie ichnie 150na BTS na mundurki wystarczy-jak nie bedę szaleć;/Co do Waszych imprez,które do skutku nie doszły-dobra jest laska jak nic.Zresztą po co Ci takie znajomości,skoro babka ma coś z głową:no:
Anineczko-i ode mnie gratulacje dla Antka-jestem z niego dumna;)
AsieńkoR-jak sprawiedliwość,to sprawiedliwość-nie możecie mieć ładniej zawsze od nas;)))
AsieńkoM-ale Ci dobrze...Ja dziś robię od wieków obiecaną pizzę,a dla siebie pierogi z ciacha francuskiego(wprowadzili w lidlu-1 płat za 99c)nadziewane farszem z pieczarek-mniammm

reklama
Hej.

Szaro buro nic sie niechce.Usypiam mojego szkraba,pozniej trzeba sie za obiad wziąsc.
Lubiczanko oby wszystko sie wyjasniło po rozmowie z dyrektorem.
Anineczko
zdolnego synka masz.Gratki.:-)
AsienkoM Igorek tez za bardzo za spaniem nie jest,wczoraj byłam w szoku bo spał w dzień 2,5godzinki.
Miłego Dzionka.

Kobietki powiedzcie mi jak przygotować świeży szpinak?? Znaczy jak go przygotować, żeby go zamrozić i potem tylko wyjmować i coś z niego przygotowywać. Czy nie będzie różnicy w smaku niż taki normalny mrożony?:rofl2::-p, niech będzie smaczny itd

Witam

Lubiczanko daj znac jak po rozmowie z dyrem
Anineczko tylko pogratulowac tak zdolnego synka
tichonku pewnie znowu sie nasluchasz dobrych rzeczy o Radziu
Asienko ja nie pomoge bo u mnie nie lubia szpinaku

A ja jakos dzis z kuchni urzeduje i nie moge wyjsc obiad zrobilam,naszlo mnie tez na rybke po grecku i zrobilam do wieczora przejdzie a i jeszcze ciacha mi sie zachcialo ze sliwkami i z jablkami piecze sie wlasnie :)
Zmykam bo Lenuska wstala

Milego dnia mimo wszystko zycze

Aniaa nasłuchac się nie nasłuchałam bo to nie wywiadówka,tylko dzieci na koniec roku dostają taki raport roczny z wynikami z każdej dziedziny wiedzy:tak:Ale mogę powiedziec,że jestem dumna:-)We wszystkich kryteriach,w skali 1 do 5,Radek ma 4 lub 5:-)...A nie,raz ma 3,za art work:sorry2:Co mnie wcale nie dziwi bo on nie cierpi malowac,rysowac,kolorowac:sorry2:Duszy artysty nie ma:-DZa to,jak pisałam wcześniej z matmy,same 5 i z irlandzkiego też same 5:szok::-)No i ogólnie bardzo przyjazny,pomocny kolegom,wrażliwy,nie lubi porażek,wszędzie musi byc pierwszy,wszystko wie najlepiej:-DKocha sport,lata wszędzie jak perszing:-DPunktualnośc i frekwencja very good (6 dni opuścił)...No i ogólnie nauczycielka bardzo zadowolona z jego postępów w tym roku:tak:
Fajnie takie superlatywy o dziecku swym czytac,ale mam świadomośc,że to nawet nie jest jeszcze pierwsza klasa i się obawiam co będzie za kilka lat:sorry2:
Asienko_r nie wiem:no:
Mateo dziś pobił rekord spania,spał 2h i 45 min.:szok:Spałby jeszcze,ale musiałam go obudzic bo po Radka do szkoły trza było ruszac:-D
...Ale klimaty: Cloran, Laragh, Co. Wicklow - House For Sale
:szok:

Ostatnia edycja:
Ależ jestem wpieniona!!!Byłam umówiona z tym dyrkiem,po drodze układam sobie w głowie moje zastrzeżenia itp,wchodze do szkoły i co?i przemiła pani w recepcji powiedziała,ze dyra nie ma,ale za ok 10min bedzie...czekam,czekam-minęło prawie pół godziny i go nie ma...noż się tak wk..pieniłam,że poszłam z hukiem:wściekła/y:W poniedziałek walę do niego od rańca-grrrrr

reklama
Kamcia-J był zachwycony;-)polecam:tak:
a tu Wam pojażę co moja Mikucha od rańca wyprawiała DSCF9295.jpgDSCF9294.jpgDSCF9299.jpg

Do góry