reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale zadzumiona jestem:eek: piernicze wczesniejsze kladzenie sie do lozka:wściekła/y: czym wczesniej spac pojde tym bardziejnie do zycia jestem. Trzeba wrocic do swych nawykow czyli spanko po 1:-D

Ewelcia, a tak widzialam, tylko najpierw na bb wlaznelam;-) super Szym wyglada

reklama
cos se nacisnelam i poprzedniego posta zatwierdzilam:sorry::-D:-D

Biola, wszystkiego dobrego dla Kacperka!!

Lubiczanka, powiedz Ty mi kobieto - kiedy Ty odespisz to wczesne wstawanie, cooo?:sorry:

Gliwa, hmmm zaciekawilas mnie ta 'pomiksowana' restauracja, no bo jak smakuje polskie jedzenie to wszyscy wiemy, a ciekawostka moze byc jak smakuje nasza kuchnia z rak obcokrajowca:tak:

Asienka, przykre to co spotkalo Twoja siostre... ja nie wiem co sie dzieje na tym swiecie:no::-( mlode osoby choruja bardzo powaznie..swiat zwariowal! Oby wszystko bylo dobrze z siostra, trzymam kciuki.

Pogoda za oknem szkoda gadac. Dobrze ze wczoraj dwa pranka pyknelam bo dzis bylabym w czarnej D..e:dry:
Marcel zostal dzis w domu, czuje sie fatalnie, oczy zaropiale ze ledwo co slepia otworzyl, i cala noc go noga bolala (pierdzielone skoki wzorstowe:wściekła/y:).
A ja robie zalegle ciasto, w koncu udalo sie kupic wszystkie niezbedne skladniki:tak:

pogoda boska:wściekła/y:

AsienkoM wspolczuje Twojej siostrze stresow....oby jednak trafila na kompetentnego lekarza:)
Barmanko czekamy na Twoje ciasto...zdaj relacje jak wyszlo to moze i ja sie na nie skusze:)
Lubiczanko ale mialas pobudke;)Szym dzis wstal o 8;-)

lece rosolek nastawic

Ewelcia,Barmanka-ależ ja tam już przestałam się przejmować...jesli moje pobudki cyklicznie odbywają się ok.5tej rano to nic jak się przyzwyczaić trzeba;)
AsieńkoM-trzymam kciuki z całych sił za Siostrę:tak:
My z dziećmi dziś na obiad mało ambitny plan mamy-pizzerinki;)Ale za to deserek,który wykona Dawid-sernik na zimno zapowiada się rewelacyjnie:)

Witam

AsieńkoM niech się siostra nie stresuje,ja też miałam 3 grupę,też przeszłam biopsję i wszystko było dobrze.Stres będzie tylko jak na wyniki będzie musiała poczekać.Będzie dobrze.
Ale po tym musi robić cytologię co roku,ja tak mam :tak:

Matt dopiero wstał,a starszaki wstały rano i sobie sami śniadanie zrobili.
pogoda lipna...

Witam sie kochane kacperek i mama dziekuja bardzo za zyczonka:)
Urodzinki sie udaly a malo brakowalo zeby sie nie odbyly bo kacper cala sobote zygal i sral jak najety juz sie przerazilam ze to szkarlaatyna bo dostalam ibfo ze szkoly ze panuje:(ale w niedziele juz bylo lepiej wiec ur sie odbyly;)
A co do spania to ja juz nie mam sily do tych moich dzieci od miesiaca budza sie co noc i dra jak stare przescieradla jeden przez drugiego:(kacper zaczyna a nikus kaczy i skutek taki ze ja spie z dzieciakami a r u nich w pokoju:(
W srode polska jak milo i upaly :)
Tichonku a ty kiedy lecisz na wakacje?

Witam;-)
Po pierwsze dziękuję bardzo wszystkim Wam za głosy na Mateo:tak:Każdy jeden jest potrzebny więc jeszcze raz dzięki:tak:Prawdę mówiąc nie liczę na wygraną bo tam jest tyle pięknych dzieciaczków,że głowa mała,ale spróbowac...czemu nie?:-)
Nie mam ostatnio jakoś natchnienia do pisania,czytam codziennie po kilka razy,ale nie piszę bo mam głowę nabitą problemami rodzinnymi:-(
Wakacje się cudnie zaczynają:confused2:Wariacji można dostac,tak siedziec z dziecmi w domu:wściekła/y:
Jutro czy będzie pogoda czy nie i tak muszę do miasta wyruszyc bo Matt ma ostatnie szczepienie a ja blood test,poza tym poczta do obskoczenia,list do CHB wysłac bo i mnie przyszedł i jeszcze parę spraw do załatwienia:sorry:Już się cieszę na taką wyprawę z dwójką maruderów
:confused2:
Przepraszam,że nie skomentuję wszystkich postów,tylko ostatnie ale za dużo po prostu tego się nawarstwiło:zawstydzona/y:
GLIWA jak dziadek?
AsienkoM przykre to bardzo co piszesz,ale mam nadzieję,że jak Anineczka napisała skończy się "tylko" na strachu i stresie:tak:Duuuużo zdrówka dla siostry:tak:
Barmanko też wczoraj piekłam ciacho z tego bloga,ta dziewczyna takie przepisy tam ma,że od samego patrzenia słodko się robi:-DJa robiłam malinowe:-p
Lubiczanko fajno,że sprawa z ocenami się wyjaśniła:tak:
Margaritta dziękuję za wczoraj i za wszystko,wiedziałam,że lepszej chrzestnej Matt miec nie mógł
:-)....Szkoda,że nie ma emotki posyłającej całusa:-D
Dziewczyny co Wy z tymi naszymi wczasami?:-DZa miesiąc dopiero lecimy:tak:
Biola wszystkiego najlepszego dla Kacperka:tak:

age-6-happy-birthday-blue-757-p[ekm]500x500[ekm].jpg

...Kopytka mi nie wyszły:confused2::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej.
Dzis z Igorkiem pospaliśmy,wstaliśmy po 10.Wyspałam sie :-)Pogoda taka sobie,niebo zachmurzone.Ale cieplo jest.
Lubiczanko no nieraz trzeba wyjsc,zeby odpoczac od gotowania w domku.:tak:
AsienkoM
duzo zdróweczka dla siostry,oby wszystko było w porządku.Ahhhh techoroby.
Biola STO LATEK DLA KACPERKA.:-)
Tichonku dzięki ze pytasz,dziadek moj jeszcze lezy w szpitalu na Ojomie cały czas walczy.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
Byłam kiedyś na tym forum pod innym nickiem, mam nadzieje że teraz uda mi się zostać tutaj na dłużej. o ile pasuje wam moje towarzystwo? :sorry2:

Do góry