reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

BetiAro a pod jakim nickiem byłaś? :-)

biola a już się cieszyłaś,że jest ok ze spaniem.A powiedź dlaczego Kacperek tak się budzi?

Dzisiaj w radiu mówili,że Ci co mają konta w Ulster Bank mogą nie otrzymać jutro ChB :sorry:

reklama
Dobrze ze mam w AIB:-D...
jakis problem maja w ulsterze,bo w tamtym tygodniu znajomy byl i wyplacal jakies pieniadze,to kobitka na kartce notowala dane :sorry:

BetiAro witaj ponownie:)a wlasnie pod jakim nickiem bylas?

Anineczko to fakt byl taki czas ze myslalam ze juz jest ok ale to trwalo tylko chwilke:(ok 3tyg :(przez cale 6lat:(juz niewiem co mam robic kolezanka mi zasugerowala zebym poszla z nim do psychologa dzieciecego.bo ile jeszcze mamy tak ciagnac kacper ma leki w dzien w nocy i ja niewiem co z tym zrobic.juz wam kiedys o tym pisalam ze mieszkamy w jednym miejscu juz 5lat a on boi sie sam do wc isc a dzrzwi wszedzie maja myc zamkniete i jest np tak ze bawii sie w salonie i pierwsze co robi to drzwi zamyka,ost przyszedl do mnie w nocy i jak sie przebudzilam to spojrzal na mnie przerazony i mowi ze sie boi wlazl pod koldre i tam siedzial pytam sie go o co chodzi a on ze drzwi nie zamknal:(i tak jest i w dzien i w nocy.nic nigdy nie wystraszylo go nie oglada glupich bajek jestemy normalna rodzina ja niewiem co w nim siedzi i jak mu pomoc:(
Dzis sie pakowalam no i 2 gi bagaz musialam dokupic jestem ciekawa jak ja wroce z pl po 6tyg:)

Ale się obżarłam :szok: na noc jeszcze wrrrr :confused2: dobrze że jutro m do pracy wraca to wszystko wróci do normy :-p:-D

Biola, może faktycznie powinnaś spróbować z tym psychologiem.. zawsze to lepiej mieć czyste sumienie że zrobiło się wszystko by pomóc własnemu dziecku. Ale najpierw zobacz jak on się będzie zachowywał jak będziecie w Pl.:tak: My mieliśmy też pewien problem z Marcelem, i gdy w styczniu pojechaliśmy do Pl wszystko wróciło na stare tory - jak za dotknięciem magicznej różdżki.
A co do bagażu - a po kiego grzyba ty do samolotu bagaż kupujesz? Kurierem paczki sobie nadaj w obie strony, dużo osób teraz tak robi.

Lubiczanka, planujesz powrót do pracy, czy na rozmowy chodzisz "dla sportu"?;-):-D

BetiAro, witaj.

Tichonku, a Ty wiesz że ta laska z tego bloga miała kiedyś nieprzyjemności z powodu fotek które tam zamieszczała?... Okazało się że kopiowała fotki z innych blogów:szok: obrabiała je w jakimś programie i zamieszczała u siebie, że niby to jej... Jakaś laska z innego blogu ją przyłapała, wstawiała linki swego bloga by udowodnić swoje słowa. Szkoda że dziewczyny przeniosły rozmowę na priv bo nie wiem jak ona się zakończyła :sorry:

Ewelcia, ciasto w smaku pycha, ale.. mam kilka uwag ;-)1-stanowczo za słodkie (a i tak zmniejszyłam ilość cukru), 2-trzeba dłużej piec, 3-nie wyszły mi takie esy floresy. Generalnie do zjedzenia, ale niekoniecznie na stół dla gości. Zanim zrobisz ciasto warto poczytać komentarze i ich się trzymać;-)

boszz ale bym się zimnego browca napiła :cool2:

reklama
Barmanko no ja tez dzisiaj patrzylam kuriera ale jakos drozej by wyszlo bo do 10kg 25e,a co do kacpra to w pl bedzie ok bo bede z nom spac,w pl nigdy sam nie spal tylko zawsze z kims i tak samo tutaj u nas jak on spi ze mna czy z r to sie nie budzi i spi,i cos mi sie wydaje ze nikus zaczyna isc w slady brata bo od miesiaca tez sie budzi zawsze tak pol godz badz godzinke po polozeniu spac i drze sie jak niewiem i sie sam nie uspokoji:(musze go brac do siebie i zasypia i go przenosze ale ranek i tak wyglada tak ze ja spie z dzieciakami:(

Do góry