reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko:):) ja tak głupio powiem, że trochę szkoda mi kasy, jak ja i tak w domu, poza tym ona boi się irlandzkich przedszkoli, bo wszyscy mówią po angielsku, więc za rok mam nadzieję, że już zmądrzeje:-p, a jak nie to będą akcje

AsieńkoR-wcale nie głupio mówisz...Ja gdyby nie cena pewnie tez bym "olała"-przynajmniej w tym roku;) Ale mam nadzieję mu ułatwić start w szkole-po Dadzi(która chodziła do przedszkola)widze,że naprawdę pomaga;)

witajcie poniedziałkowo

My juz na szczęście po imprezie, wszyscy przeżyli, obyło się bez strat (nie licząc kilku drobnych zabawek,. które zostały zdeptane).

Ewelcia - pozwoliłam sobie skopiować przepis - mam w zakładkach tę stronkę, ale jak mam czegoś szukać, to tak jakoś, a jak któraś sprawdziła i poleca to zawsze inaczej.

Miłego dnia Wam życzę - wbrew pogodzie!

Lubiczanka, to są zachcianki pt "wolnoooość w żarciu" :-D po 5 miesiącach postu z jedzeniem pewnych produktów rzucam się na żarełko jak szczerbaty na suchara :-D ciasta ze śmietaną (cykałam sie troche do tej pory, bo Alutce raz coś wyskakiwało, raz nie, i takie to:baffled:), sałatki, groch, fasola, kapusta kiszona... Układam sobie menu na ten tydzień ;-) tyle tylko że Marcelowi muszę coś osobno gotować, bo łazanków to on raczej mi nie zje, a planuje takie mega kwaśne zrobić co pysk w drugą stronę wykręci :-D. Dzis na kolacje fasolka szparagowa przegryzana bobem :rofl2:

AsienkaM, pochwalisz się fotkami jak będziesz mieć wszystkie?

AsienkaR, a dopytywałaś ile u Was kosztuje przedszkole? U nas to jest 30e za tydz, za 3.5 godziny dziennie. (przynajmniej tak w zeszłym roku było jak Marcel chodził)

Ewelcia właśnie to ciasto robiłam :tak::tak: ale ze śliwkami... nie wiem czy dobre wyjdzie czy nie.. w tesco przekładają produkty mrożone, nie mogłam malin znaleźć, a świeże bym z ceną nie wyrobiła :eek:

Barmanko-no rozpusta pełną gęba;))))Co se żałować będziesz-dajesz!!!
Katrina-to co w końcu zagościło na stole?
AsieńkoR-no my mamy o połowe taniej:sorry:
Uciekam,bo kąpiel stygnie;)Miłego wieczorku Wam

reklama
witam was wszystkie po powrocie:-) z PL
szybko minelo, ale najwazniejsze zalatwione- zab sie trzyma, a reszta spraw tez calkiem, calkiem sprawnie poszla
poczytam co u was, chociaz nie wiem czy dam rade nadrobic

Do góry