reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Basiu skozystam z Twojego pytania ile kosztuja tuatj materace do luzeczek i wogole gdzie je kupic o_O bo moj mezus skreca dla naszego maluszka luzeczko ale materacy nigdzie nie znalazlam.
A co do transportu to http://www.gls-poland.com
oni maja niezle ceny i jesli nie ma sie nic tlukacego do przewiezienia to spokojnie mozna z ich uslug skozystac

Polecam, bo nijak byśmy sobie nie dali rady ...:
Firma GLS Poland. Bez limitu wagowego, duży karton np. po telewizorze kosztuje
160zł. Nie trzeba mieć firmy zeby z nich skorzystać.
W poniedziałek przed wylotem spakowaliśmy w 3 kartony wszystko poza ciuchami:
pościele, ręczniki, buty, księżki, zabawki, wieże, płyty, kurtki. W piątek pod
adresem w IE byliśmy i my i paczki. Przesyłka idzie 4 dni. Odebrana lub
dostarczona w pon. dochodzi do irlandii na piątek. Do całej Irlandii, nie tylko
Dublinowa.
W poniedziałek rodzina wysyła nam kolejne 3 paczki z mniej już niezbędnymi
rzeczami i z suchą spożywką :)

reklama
Moj roczniak;-)
152063.jpg
http://im.bobasy.pl/f/d/152063.jpg

hej :-)
bylam zawirusowana od czawrtku i dopiero dizs moge odpisac :)
tak wiec przede wszystkim wielkie dziei za info!! :tak: czekam na nowe wiadomosci - kazda jest na wage zlota!!
z ta przesylka to jak mozna na firme (ja wysylam na firme meza) to chyba masterlink jest tanszy (jutro bede wiedziala na 100% bo koncze pakowac 3 karton).
ja mleczko - sredni zapas (sojowe) biore ze soba - tzn w tych kartonach a potem bedziemy przestawiac :-D leki zabiore w plecka jak bede leciala :-p
jejku ale mam stresa - do 2 listopada juz nie wiele czasu. za tydzien karte medyczna lece zalatwiac...
jolka zdrowa jak byk wiec nie mam obaw. stary pracuje wiec damy rade!!
serdeczne pozdrowionka - jeszcze z polski :laugh2:

a ja wpadam sie pochwalic ze mam swoje malutkie szcxzescie
było ciezko ale jestem szczesliwa ze mam syneczka w domku :D

David 16.10.2006 godz. 20:42
3680, 51 cm

moje szczescie przed kąpielą

:|

mycie główki :|

Flipku Najwieksze Gratulacje

Dawidku jestes piekny,zyczymy Tobie zdrowka.
Flipku jaki On duzy:szok:
Musisz mi opowiedziec swoj porod,ale to wsztstko jak juz ochloniecie.
Caluski od naszej calej rodzinki.;-)
Ale fajowo,zaraz zadzwonie do Marka i mu powiem:tak:
Caluski od Anatolka:laugh2:

reklama
Dziekujemy :D

spore to moje szczescie oj spore choc kruciutki i mimo wagi wygląda jak niewielki kurczaczek

Aniu co do porodu to mam opis jakby co bo opisywałam juz komuś, przyjemny nie jest bo i miło nie było przynajmneij dopóki nie zobaczyłam swojej kruszynki
jakby co zapraszamy do nas napatrzysz sie na okruszka i szybko sie postaracie o rodzenstwo dla Anatolka
zdjecie z gazetą po prostu genialne, śliczny chłopaczyna
jak w przedszkolu? mały zdrowy? zadowolony?
mój synek sie popsuł troche ostatniej nocy bo miał przerwe na cycanko od 2 do 6 rano a ja choc padnieta nei miałąm mu tego za złe
kurcze z drugim dzieckiem jest zupełnie inaczej, jakąś boską cierpliwośc mam do niego, przy F denerwowałam sie ze nei chce spać a tu cieszyłam sie ze moge sie napatrzec na synka i go wycałować hmm śmieszne to wszystko
a wiesz ze miałam do ciebie dzwonic w piątek i próbować umówić sie na spotkanko bo planowalismy aktywny weekend a tu w czwartek w nocy poszłam do szpitala (tego samego dnia pisałam post)

strasznie jeszcze osłabiona sie czuje choc ogólnie ruchowo jest lepiej niz po porodzie F, tylko ciągłe zawroty głowy :/

Kamila a co u was?

Do góry