reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się;-)
I u nas biało na trawie od szronu a poliki szczypały jak wróciliśmy ze szkoły,że hoho:-)
Lubiczanko Ty (jeszcze) dwudziestolatko:szok::-DWszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

BOU10_72.jpg

soft+white+birthday+cake.jpg

Asieńko_r powodzenie i czekamy na wieści,chociaż jestem jakoś przekonana,że tam ogonek między nóżkami będzie:tak::-)
Idę pranie wieszać,szok ile go u mnie wciąż a przecież na bieżąco piorę:sorry:

reklama
Dzien dobry! :)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego :)

Damada
ja mam termin na 28 kwietnia :) Jesli chodzi o znieczulenie to nie mowie nie ;)

Asienko
- ja jestem z 23 maja ;) piekna data :) A ty dzisiaj juz plec poznasz :) A wlasnie doczytalam dalsze info, ze bez dizeci... moze trzeba bylo zadzwonic do szpitala najpierw? Kurcze! Ale znowu doczytalam, ze sprawa rozwiazana! :) sie dzialo ;)

Nati to Asienka ma dzisiaj USG :) ale tez juz widze, ze sie wyjasnilo ;)

Ja za tydzien w Polsce mam 3d/4d usg :) Juz nie moge sie doczekac :) Akurat moi rodzice w dniach 'Dzien Babci/Dziadka' beda miec okazje obejrzec wnuka prawie na zywo ;) taki prezencik ;)

Lubiczanko STO LAT STO LAT:):)SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:):)
:-)
Wichurka Prezencik super:)ale się ucieszą:tak:Na takim UGD już super widać:-)
My po obiadku wychodzimy własnie na spacer.Do póżniej :);-)

Ogonka między nóżkami nie ma:-p:rofl2:, śliczna zdrowa córka:):):, waży 460 gr, widziałam jak sobie paluszek do buzi wkładała:rofl2:. Termin na 21 maja:):)

A Ania faktycznie by nie weszła, AsienkaM z rodzinką jej przypilnowali. Dziękuję kochani za cudowny dzień:):):)

Lubiczanko wszystkiego najlepszego kochana:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry