reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:)Mały spi ,a ja obiadek robie i w międzyczasie odwiedzam BB:happy:Jutro wybieramy się do Dublina z tą wysypka bo nie znika mimo,że juz tyle kaszki nie podaję:/
Miłego dnia dla Was:-)

reklama
AsieńkoR-no to ja mam lepiej z tymi moimi-ale za to chłopcy punkt 6ta na nogach;)więc coś za coś...
Gliwa-wcale Ci/Wam się nie dziwię,ze chcielibyście mieć juz przy sobie tego maleńkiego człowieczka:)))
Nati-trzymam kciuki!!!

Gliwunia-oj dużo się dzieje:)))jest całe mnóstwo pomysłów,które chcielibysmy zrealizować...teraz w długi weekendzik mam nadzieję popracować z J nad pierwszym tańcem:))))

Hej dziewczynki ja tylko na chwilke bo mam male pytanko. Moja mama przylatuje z moim siostrzencem 4latkiem do nas i bedzie leciala rayanerem. Czy musi miec jakis dokument ze moze mlodego zabrac do irl. ?czy rodzice musza wyrazac zgode?

Biola-słyszałam opinie,że warto na wszelki wypadek mieć takie cus,ale...Moje dzieci niejednokrotnie latały nie z nami(z moją mamą,ze szwagierka,z moim bratem)- i przenigdy nic nie żadano-dlatego juz sie nie przejmuję"plotami"o takowym świstku;)
Gliwa-świetne są,to fakt,ale przy okazji męczące...ale w taki pozytywny sposób:))))
A wczoraj na pogotowiu dostałam skierowanie do szpitala-ta-już pędzę:(((...
Miłego długiego weekendziku Kochane:)

AsieńkoR-tak...wczoraj w nocy nie mogłam oddychać z bólu w płuckach...doszło pieczenie w klacie...pani z pogotowia powiedziała,że płuca czyste,ale ona nie ma warunków żeby stwierdzić co to jest,a dobrze nie jest...ale zdanie"płuca czyste"mi wystarczyło żeby jechac do domku...skierowanie na pamiatke;))))No a lada dzień pewnie córcia zawita do nas;)))))))

reklama
Witajcie:)Nawet ładna pogoda dzisiaj.Zaraz zmykamy na spacerek z małym a potem na zakupy.Dzwonili i przełożyli nam wizyte za wtorek.Kurczę,żeby pogoda się nie zepsuła bo dzisiaj gril urodzinowy męża:)
GLIWATeż własnie jade do Dr.Baranowskiej koleżanka mi tez poleciła,mam nadzieje ,że nam pomoże:happy2:
asienka_r to pewno już niebawem maleństwo będzie chciało na świat przyjść:):-)
lubiczanka oj przygotowania do ślubu:)zazdroszczę hehe;-)miłych przygotowań życzę;-):tak:
biolanie jestem pewna,ale chyba nie musisz mieć nic takiego:)ale lepiej sie upenić i w razie czego może wziąść
Miłego dnia dla Was:-)

Do góry