reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witamy po przerwie:-)
Jestem już w domku z malutką Majeczką, obie szczęśliwe i zadowolone. A tatuś jaki zadowolony, że wreszcie ma nas koło siebie. Dziś był pierwsza noc w domku, spokojna i nawet przespana :-)
W wolnej chwili napisze więcej:) chyba taką znajdę ;-)
A to nasz skarb

Załączniki

• IMG_5215.JPG
    IMG_5215.JPG
    43,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Gratuluję bardzo!!! Mikasa witaj z powrotem - masz śliczną córeczkę!!!:-)

Ciekawa jestem jak ci poszedł poród:confused:. Zresztą to już nieważne , najważniejsze,że jesteście obie z małą w domku szczęśliwe i zdrowe:tak:

Dziewczyny jak się już wszystkie rozdwoicie to może spotkamy się w parku z dziećmi na spacerze;-):tak:.

Pozdrawiam:-)

Ja się pisze na spacerek - o ile Filip da się tam zabrać :-D, straszny awanturnik z niego

Mikasa - gratuluję - śliczna Majeczka. Fajnie że ci daje odpocząć :tak:

Mikasa GRATULULACJE! piekna dzidzia, na pewno da wam wiele radosci i szczescia:-) jak bedziesz miala chwilke to napisz jak porod i wogole wrazenia!
Iwona.c 28 oj z tym spacerkiem po rozdwojeniu to ostrożnie, bo na mnie byście aż na lipiec czekały, hi hi:-)

hej dziewuszki
Mikasa- sliczna dzidzia ja rodze za 9 tygodni... a ta malutka grzeczna?? a jesli chodzi o spacerek to poczekajcie na mnie...:tak::tak:

AHaa - to przyjdziesz w dwupaku :-p W końcu też przyjdziesz z dzidzią :-D

Miaksa - Majeczka śliczna :tak::tak::tak:

Jeszcze 3 tygodnie :dry:

Witam ! Czytam Wasz wątek od jakiegoś czasu ,szkoda ,ze wcześniej na niego nie trafiłam :-(Jestem potrójną mamą mam dzieciaczki w wieku 8 lat syn ,córki 6 lat i roczek .Ja Wojtka rodziłam na Czarnowie:no: ,a dziewczynki na Kościuszki i jestem bardziej zadowolona ze szpitala na Kościuszki.Miałam trzy cięcia cesarskie .Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem .Pozdrawiam:-)

AHaa - to przyjdziesz w dwupaku :-p W końcu też przyjdziesz z dzidzią :-D

No właśnie;-):-D:-D

Tak w ogóle to Dzień dobry:-). Chociaż dzis coś niezbyt ładnie za oknem:dry:, a miałam w planach na targ się wybrać,ale jak tak będzie to nic z tego:baffled:. Trudno zakupy poczekają.
Miłego dnia dla wszystkich.

A pewnie że przyjdę:-)
Iwona.c28 słoneczko już wyszło to ruszaj na targ, póki jeszcze świeci, bomoże być taka niespodzianka jak wczoraj popołudniu :-)

reklama
Pewnie Joanna że mam pytanie :-). Jak mają córeczki na imię ?;-)
Fajnie by było jakby pogoda już taka ładna została. Dziecko mi się strasznie buntuje jak je w te grube kurtki ubieram, bo ruszać się nie może.:baffled:
Shiraaine - Ty już za 3 tygodnie rodzisz? dobrze zrozumiałam?

Do góry