Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem bo mialam taka sytuacje i mialam zwolnienie do piatku a w poniedzialek poszlam do ginka i wystawil dalej od soboty czyli z data dwa dni temu do np mieisca.....

Nie wiem czy robi, ale byłam dziś na ich stronce i tam są informacje że robia 3d i 4d?moja koleżanka robiła tam, ale to było rok temu! a tylko Guzik tam przyjmuje? zebym dobrze trafiła;-) a to i tak chyba około 20 tygodnia?AHaa, ja robiłam tam zwykłe usg, ale Guzik bardzo dobrze robi, więc jakie bys nie wybrała, to polecam. Robi na pewno te 3d? bo ostatnio nie miał...![]()
. Wcześniej nagrywał na kasetach, ale powiedział ze tego to juz nie robi bo nie ma sensu i właśnie czeka na zakup dvd. Moze już mają. Ale jesli ci zależy na nagraniu to się dopytaj o to, bo ja dopiero jak poszłam i zapytałam to powiedział że nie nagrywa. Dobrze że mnie akurat na tym nie zalezało, bo inaczej to chyba bym sie wściekła ;-)