reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam nowe dziewczyny. Ja tez późno tu zajrzałam ;-)

Szkoda ze nie udało mi się zajrzec na spotkanie. Ale to nawet nie z braku czasu - po prostu zapomniałam :szok:. Tyle miałam na głowie że szkoda gadać. Jeszcze wieczorem układałam sobie plan dnia i tak myślałam że zostawię psa u fryzjera (bo mam goldena i nie da siez jego sierścią poradzić samemu) i zajrzę w tym czasei do parku. No ale w tym czasie wpadło mi do głowy pojechac po lampę do łazienki i stało sie. O 14 jak już jechałam do domu to mi sie przypomniało :dry::-(. Strasznie żałuję, bo teraz miałam trochę wolnego, a od poniedziałku znowu do pracy i ciężko będzie znaleźć czas :dry:

reklama
Witam deszczowo - wtorkowo.

Joanna ja jestem jak najbardziej za spotkaniem - musiałybyśmy tylko wybrać miejsce i czas, który by nam wszystkim pasował ( tym bardziej,że wiesz jaki teraz dzieci mają plan w szkole:baffled:, a ponadto jak czytam są wśród nas mamy pracujące).

Kraf83 ten lekarz jest ordynatorem na Czarnowie,więc napewno dobrze sie tobą zajmie:tak:. Ja rodziłam na Czarnowie i było ok:tak:

Pozdrawiam:-)

hej dziewczyny
mnie tez spotkanie sie podobalo fajnie bedzie jeszcze sie spotkac a;le teraz to chyba trzevba czekac na lepsza pogode i huhac na dzeci zeby nam sie nie pochorowaly:)) :-):-)

pampers fajne rady dawal pare mi sie sprawdzilo....;-);-)

Czesc dziewczynki,wreszcie znalazłam troszke zcsu zeby sie odezwac.Siedze sobie w pracy i na razie straaaaaasznie sie nudze.Kamilka zgadzam sie z toba teraz przy takiej pogodzie to nic innego nie nalezy robic tylko chuchac na nasze dzieciaki.Moje juz po 2 tygodniowej kipie dochodza do siebie.Krystian w przedszkolu(strasznie zadowolony),a Marysia rozpieszczana przez babunie.Tak ze jak widzicie zyc i korzystac z zycia.Hehe ale musze wam powiedziec ze pierwszy tydzien w pracy był ciezki,nie mogłam sie przestawic a wracałam do domu taka spompowana ze szkoda gadac.Pozdrawiam i zdrówka zycze.:-)

Iwonka,dziękujemy bardzo,a my wrociliśmy niedawno od lekarza,chłopcy zasmarkani,na szczęście bez antybiotyku.Jakaś cisza zapadła na forum.

reklama
witam dziewczyny!
ale żałuję że przegapiłam imprezę!!!!!!:-( :-(
nie zaglądałam na forum kilka ładnych dni żeby nie powiedzieć tygodni:-(
strasznie żałuję bo bym sie wybrała!
ale następnego spotkanie nie przeoczę na pewno! więc jak coś to czekam na wieści:-)
Asiulka - głos oddany bo naprawdę warto:-)
witaj urodda:-)

Do góry