reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej wszystkim - my od czwartku mieszkamy już na KSM-ie ale że weekend miałam zjazd to dalej jesteśmy na pudłach. Tyle dobrego że już łóżka mamy rozłożone i jest gdzie spać. przydała by mi się niania do Karoli na czas rozpakowywania bo mała się nudzi i chce być na rączkach - ząbki dalej ją męczą i cholery wyjść nie chcą.

Uciekam coś porobić z porządków.

reklama
Hej dziewuszki,strasznie tu pusto,pewnie wszystkie sprzatacie i szykujecie sie do świąt,ja niestety w pracy siedze i wyglada na to ze w wigilie tez bede w pracy siedziała,po czesci to dobrze bo troche mnie ominie gotowania(za to moj m nie jest zadowolony bo to on w tym roku pzrejmie obowiazki gospodyni i kucharki :) )

Masiula - to podobnie jak u mnie, z tym ze mój mąż nawet nie narzeka - woli posiedziec w domu i posprzątac, pogotować, niż iść do roboty ;-)
Kamilka - no to nie dziwne że czasu nie masz, jak nie dość ze dzieckiem sie zajmujesz, to jeszcze pracę ci się pisać zachciało :dry::-D. Pochwal sie na jaki temat piszesz. Ja to juz bym sie chyba nie nadawała do tego, bo nie potrafiła bym się zmobilizować:-p
Shiraaine - no i ty widzę że też nie masz się czasu nudzic :confused:.
asiulka - dziekujemy za życzenia świateczne :tak:. Juz do Nas przed Świętami nie zajrzysz?
Wampirka, Kalka i Mamjakty - jesteście jeszcze? bo jakos tak pojawiłyście sie i zniknęły? Co u Was?
A Joanna, Iwonka, - jak tam dzieci? Już ferie świateczne?
My byliśmy w sobotę na pierwszej lekcji pływania z Filipkiem. Podobało mu sie, ale na początku bał sie pana. Wystarczyło jednak że dał mu konewke i piłeczki i już Filipkowi sie spodobał. Niesty ja nie byłam z małym w wodzi, bo jestem po zabiegu i jeszce mi nie wolno, al;e siostra moja sie z nim chlupała i mówi że ona może zawsze z nim hodzić na nauki :-p (maż tez odpadł bo się rozchorował i strasznie dycha)

Ja też , z racji że Święta zblizają się wielkimi krokami, chciałam zyczyć Wam i Waszym Rodzinom:

Zdrowych, spokojnych, białych Świąt Bożego Narodzenia i niech malutki Jezus zagości również w Waszych sercach

Moj temat to: Leczenie fizykalne dyskopatii odcinka lędzwiowego.

Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!

Dużo zdrowia i radości
w Waszym życiu niech zagości
i prezenty, i śnieg biały,
by te święta urok miały.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Ja też strasznie chciałabym chodzić z moja Małą na naukę pływania, ale myślę, że może by tak na wiosnę... Mrozik_j a ty gdzie chodzisz?
Muszę odpocząć po tych świętach, bo męczące dla nas były okrutnie

no hej Dziwczyny
u nas swieta wspaniale nie objadlam sie za duzo bo juz w wigilie sie strulam..

jesli chodzi o basen to kazda pora jest dobra my chodzimy na Jasna..

reklama
Też chcę na Jasną. Tylko na razie nie odpowiada mi żaden dzień. Na tygodniu pracuję, a w soboty kończymy budowę domku. Najlepiej by nam pasowała niedziela, ale nie ma nic w niedzielę. Na wiosnę będzie troszkę więcej czasu, więc ze wsi w soboty mogę sobie dojeżdżać...

Do góry