reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witam wszystkie kobietki te zasiedziale na forum i nowe kolezanki :-) u mnie troche lepiej ale po szpitalu Gabryska zrobila sie wrzeszcząca strasznie cale popoludnie plakala Wojtek nie daje sobie rady z lekcjami Zuzia nie chce pomóc ja nie mam jak pomóc Wojtkowi można zwariować :wściekła/y::szok: nie wiem co Gabi gotowac dzis zlapala kotleta mielonego i nie dala sobie zabrac a potem był placz bo chyba ja brzuch bolał :baffled: mam jej wprowadzić jej diete bogatoresztkowa ale wcale nie wiem jak sie za to zabrac mam wykaz co moze a co nie zrobilam potrawke z kurczaka z warzywami ale nie chciala wcale jesc Chyba niedlugo mnie zabiora do wariatkowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pozdrawiam

reklama
dzień dobry wszystkim! My jak zwykle piszemy wczesnie rano! Posypalo śniegiem więc dzisiaj idziemy sie potarzać :-) Od dzisiaj zaczynam moją małą odzwyczajać od picia butelką mleka rano przestawiam ja na kaszkę zobaczymy jak nam pojdzie?:baffled: Milego dnia życze wszystkim

dzień dobry wszystkim! My jak zwykle piszemy wczesnie rano! Posypalo śniegiem więc dzisiaj idziemy sie potarzać :-) Od dzisiaj zaczynam moją małą odzwyczajać od picia butelką mleka rano przestawiam ja na kaszkę zobaczymy jak nam pojdzie?:baffled: Milego dnia życze wszystkim

To powodzenia - moja już dostaje kaszke na śniadanie co 3 dzień i nie ma tragedii :tak: znacznie gorzej jeśli chodzi o niekapka :dry: ale i z tym sobie poradzimy jakoś - mam nadzieje ;-)
A my dzisiaj sprzątałyśmy i upiekłyśmy ciacho - jak któraś chętna to zapraszam jutro na ciasko z białą kawą :tak:

Witajcie z rana:-);-):-)
u nas mrozik:-);-) bałwanki się trzymają:-);-) dawno mnie u Was nie było:-);-) zaległości sie narobiło;-) nadrobimy:-) pozdróweczki dla Was i dla Waszych bobasków:-);-)

Czesc, ja juz w pracy, popijam kawusie, a tak mi sie wstac nie chciało ze..... :szok::szok:
Gdzie Wy sie podziewacie, mam nadzieje ze ni edopadły was choróbska.

Masiula - my zdrowi i od dzisiaj siedzimy sobie we trójkę w domciu bo M ma urlop do 5 marca :tak: I pewnie za tydzień będę chciałą go do pracy wygonić bo zacznie mnie wkurzać za długa jego obecność w domu :-p:-D Ale chociaż Karolcia będzie się miała z kim bawić :tak:

Miłego dnia wszystkim ;-)

Shirainee to dobrze ze nie chorujecie, wiesz ja mam tak samo ze na poczatku sie ciesze jak małz ma wolne a po jakims czasie zaczyna mnie wnerwiac i go wyganiam gdziekolwiek zeby od niego odpoczac, hehe takie uroki:-D:-D:-D
U nas tez mozliwie jesli chodzi o zdrówko, ja zdrowa , małz zdrowy(chociaz jego zawsze cos boli:-D:-D:-D), Krystianek troche pokasływał ale podleczyłam go syropkami i juz nie kaszle, a Marysia tylko katarek-mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozwinie.

Ja się melduję
U mnie mały szpital w domu,
Emilek od wczoraj gorączkuje.
Maciuś smarka i kaszle
mnie boli gardzło
a m ma katar.

Zaraz uciekamy do lekarza

Hej pączusiowo!
Ja sie cieszyłam ze choroby nas omijaja ale nie za długo , dzisiaj bede musiała isc z dziecmi do lekarza, Krystian kaszle mokro wrecz rzęrząco a Marysia sucho i duszaco tak ze znowu sie zaczyna.

asiulka zdróweczka dla WAS

reklama
Dzien dobry! widzę że wszyscy chorzy na szczęście nas wirusy omijają. My jak zwykle dzis zmykamy na sanki:-) Od poczatku z moim mężusiem mamy nowy cykl starankowy więc trzymajcie kciuki mam nadzieję że w tym cyklu się uda:baffled::rofl2:

Do góry