reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

wiktoria, Joanna Zdrówka zyczę dla waszych dzieciaczków

U mnie na szczęscie dzieciaczki zdrowe

Ale tu cisza
Ja siedzę teraz na forum na www. parenting. pl
jak macie ochote pogadac z dziewczynamiu ze swietokrzyskiego to zapraszam .

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, czasem uda mi się do was zaglądać ale juz z napisaniem to kiepsko.
Ale może zacznę tu pogaduchy:)
dużo zdróweczka dla dzieciaków waszych.

Czesc dziewuszki co tu tak pusto, widze ze króluja choróbska! Kurujcie sie kruszyny bo wiosna idzie, a swoja droga to doczekac sie juz nie moge bo to błoto to do nerwcy mnie doprowadza .
Kalka odzywaj sie czesciej bo widze ze dziewczyny chyba na sen zimowy zapadły:tak::-D

Ja mam w sobote egzamin i robię projekt na niego - im dłużej go robię tym mniej się orientuję jak to działa :baffled:
A po za tym Karola już lepiej się czuje - widać po tym że jej dupka do psocenia odżyła :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny, strasznie tu psuto:(
Czyżby to zwiazane było z pogoda? Straszna ciapa jest, my siedzimy w domku.
Shiraaine co studiujesz?
A chyba sie przeprowadziłaś tak, wczesniej mieszkałas gdzieś blisko stoku o ile dobrze pamiętam.
Jak mija dzień?

Cześć dziewczyny:)JA JUŻ jestem mamą od miesiąca,rodziłam na Prostej i jestem zadowolona,Kubuś miał 3600 i 56cm długości.Ale mam problem mój Kubuś nie śpi w dzień i w nocy też praktycznie w ogóle,jeśli już uśnie to na 10 lub 15 min.Cały czas trzeba go bawić bo inaczej płacze strasznie i nie można go uspokoić.Już sama nie wiem co to może być na kolke to raczej nie wygląda,była u niego lekarka ,stwierdziła że wszystko ok,ładnie przybiera na wadze jest zdrowy.Czy któraś z was miała może taki problem???POMOCY bo ja już ledwo trzymam się na nogach,od miesiąca nie śpie i nawet nie mam czasu na jedzenie bo mały wiecznie płacze:(

czesc dziewczyny, witam niedzielnie,czesc darusia zagladaj czesciej do nas.Ja tez obydwoje dzieci rodziłam na prostej i złego słowa powiedziec nie moge, a jesli chodzi o twojego malucha to ciezko powiedziec niektore dzieciaczki tak po prostu maja ze lubia płakac, a jesli czujesz ze cos jest ni etak to moze skonsultuj sie z innym pediatra w ramach upewnienia sie.
Takie uroki macierzynstwa, cierpliwosci zycze!

no właśnie, chyba trzeba nazwę wątku zmienić na mamy ze świętokrzyskiego, będzie sprawiedliwie;-)

Darusia witaj , dzuo sił zyczę , bidulka z Ciebie

Dzisiaj pogoda byla całkiem całkiem
a co najwazniejsze juz amrzec , ejszcze tylko miesiąc i wkońcu moze zaczną się cieplejsze dni,
bo ja juz mama dosc tej zimy :wściekła/y:

reklama
Haloo Dziewczyny:-)
Witaj Darusia
U nas dziś dzień pełen energii, pogoda wspaniała, spacer mamy juz zaliczony, młodzik teraz smacznie śpi ja zabieram sie za obiadek i sprzatanie.
O tak juz marzeń może w końcu się ociepliu konkretnie, mam dość siedzenia juz w domku mały zreszta hcyba też.
A ja muszę się pochwalić ze moja syna odstawił smoczka juz 6 dzień funkcjonujemy bez niego:D
Miłego dnia

Do góry