reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Piszę tak szybciutko bo lecę robić obiad.
Karola już zdrowa chociaż jeszcze ma dietę.
Ja od poniedziałku pracuję i nie mam na nic czasu, jestem padnięta a jeszcze w pracy kierowniczka chce mnie pogonić na szkolenie BHP i p.pożarowe. Ja bardzo chętnie choć nie bardzo mi się chce. Do tego muszę sobie ponaprawiać stawy - jeśli bym chciała zrobić to dobrze to najszybciej w Żorach 250 zł za wizytę i jednego z trzech koniecznych specjalistów. Czyli razem 750 zł. Zwątpiłam.:baffled:

Jak będę miała zdjęcia to wkleję na zamkniętym.

Pozdrawiamy ;-)

reklama
Witam ja mieszkam niedaleko Kielc bo w Szałasie (nie mylcie z domkiem z patyków:-D), ale w Kielcach jestemy prawie w każdy weekend, bo tu mieszka moja tesciowka

A ja sie pochwale ze na marzec spodziewamy sie dzidziusia. Oby teraz było już dobrze, bo mam dość tych niepowodzeń (łagodnie mówiąc). Wstępnie dzidziuś w normie. Ale jeszcze dużo przed nami:sorry:

Jeszcze sie nie zdecydowałam, bo i pierwszy mi się jakoś usunął. Chyba jak o Zosi info usuwąłam to jakoś i suwaczek poszedł też...
Ale jak będę miała natchnienie to zrobię oba :-D:-p

witam nowa mamusie:) pisz do nas wiecej...

hej dziewczyny

u mnie duzo sie dzialo caly tydzien bylam na masazu.... w czwartek wrocila moja siostra i mama z niemiec... a od piatku do soboty remont malowanie i wkoncu zrobiony pokoik Adasia ale jeszcze jestesmy w trakcie duzego pokoju i balkonu..

no i Adas od jutra idzie do zlobka strasznie sie boje i denerwuje co bedzie... ale pewnie bedzie ok

wogole padam z nog i czekam na wiadomosc co z moja praca bedzie

mrozik wielkie GRATULACJE!!!!!!!! Super:))

reklama
Do góry