reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

masiula jestem jestem... nie bardzo mam wene pisac jestem zmeczona po calej nocy Adas nie spal jeszcze chory padam ze zmeczenia a juz dzis do pracy.. nie wiem jak ja dam sobie rade
??? :rofl2::rofl2: a pogoda dzis nastraja tylko do spania...

reklama
Elloł :-D:-D:-D

Jak mija dzionek?
Kamilka jak zdrówko?
mrozik tak to jest , dzieci jednak maja wrażliwe brzuszki i trzeba na nie uwazać, mimo ze czasmi szkoda jest nie dac czegos do zjedzenia. Krystian obżłopał sie zm pitaku na sobote napoju gazowanego i w nocy obudził sie z płaczem ze boli go brzuch i ze mu jest nie dobrze. No ale dzieki Bogu mu przeszło, chyba sie za bardzo zgazował.

A dzis po pracy uciekam z tym małym niegrzeczniuchem na bilans i od razu na kontrole do lekarza po tym nieszczesnym zapaleniu ucha:tak::tak:

Wow jaki odzew:-D:-D:-D:-D

Wróciłam z bilansu, Krystian wazy 14,700 kg, wzrost 108 cm wzrok idealny , ucho zdrowe, wszystko w jak najlepszym porzadku:tak:
A gdzie wy sie podziewacie ???

hej dziewczyny

masiula jak tak prosisz to nie moge odmowic zeby napisac..

u nas kiepsko Adas chory Zapalenie oskrzeli ale szczescie bo poczatek i da sie szybko rozgonic ale goraczkuje kaszle strasznie i katar ma do pasa... i juz sie zaczyna ciezka noc bo dopiero zasnal a juz placze przez sen kaszle i nie ma czym oddychac.... jestem wykonczona:-:)-:)-( dostal leki i antybiotyk no i zaczyna sie walka oby szybko przeszlo:dry::dry::dry:

a ja jutro juz do pracy dluzej sie lenic nie mozna dotrwam do listopada i az sie uciesze z miesiaca wolnego...:happy2::happy2:

Marshall's Language College zaprasza mamy z Kielc i okolic wychowujące dzieci w wieku 2-4 na kursy języka angielskiego na róznych poziomach z gratisową opieka przedszkolna i angielskim dla maluchów w trakcie trwania kursu mamy. Przychodzimy z dziećmi, mamy sie uczą a dzieci się bawią. zajęcia dopołudniowe. zapisy trwają

Masiula - ja mam niemoc twórczą :zawstydzona/y:. Jakoś nic mi się nie chce. Fajnie że Krystian zdrowy :tak:.
Kamilka - a kazali ci Adasia oklepywać? My bardzo często przechodziliśmy niestety zapalenie oskrzeli. Na pewno trzeba wysoko kłaść. To też pewnei wiesz, ale napisze, a co ;-) - lżej sie dziecku oddachy jak mu sie troszke mocniej nawilży powietrze . Wracajcie szybciutko do zdrowia.
A ja pozwole napisac sobie jeszcze małą WIELKĄ prośbę. Codzi o dwóch chłopczyków ze świetokrzyskiego. Bardzo chorych i potrzebujących pomocy

Wiktor urodził się 30 października 2005 roku jako zdrowe dziecko. Niedługo lekarze postawili diagnozę najgorszą z możliwych KARDIMIOPATIA ROZSTRZENIOWA.
Ta choroba jest nieuleczalna jedynym ratunkiem jest przeszczep serduszka.
Mają ciężką sytuację finansową. Zainteresowanych pomocą zapraszam na stronki
Forum Wiktorka Czysz
Wiktorek

Mikołaj JEST DZIECKIEM NIEWIDOMYM Z MÓZGOWYM PORAŻENIEM DZIECIĘCYM, W WYNIKU WZMOŻONEGO NAPIĘCIA MIĘŚNIOWEGO NADWICHNĘŁO SIĘ MIKOŁAJKOWI LEWE BIODRO. MIKOŁAJ MA SKOŃCZONE 3 LATA JESZCZE SAM NIE CHODZI I NIE SIEDZI
Bliższe informacje na stronkach
http://www.mikolaj.efron.pl/
Forum Mikołaja Guli

hej mrozik- tak ja to wiem i ciagle jest oklepywany i leki mu podaje dzisiaj jest chhyba gorzej niz wczoraj Katar ma taki ze ani a ta ani a ta i kaszle az sie chce zwymiotowac ale dzisiaj jak dobrze pojdzie to kupie mu inhalator u siebie w pracy ... i nic dzisiaj bede myslami w domu bo juz musze wrocic do pracy..:-:)-:)-( Moje male malenstwo...

WITAJCIE LASECZKI.
Ja jakoś ostatnio bez weny i entuzjazmu do pisania.

Dziś znowu miałam zalatany dzień.Załatwiałam resztę spraw związanym z wykupieniem naszego mieszkania na własnościowe.I w końcu umówiłam się z notariuszem na piątek na 15.I w końcu nasze M,będzie naprawdę nasze.
Ale walnęłam babola,bo w piątek o 14.15 moja najmłodsza siostra bierze ślub cywilny.I kuźwa chyba się rozdwoję.No ale jakoś muszę to zorganizować żeby było ok.
I od poniedziałku mój gadek idzie już do pracy będzie pracował w swojej starej pracy w zakładach mięsnych.
Muszę
też,jeszcze załatwić resztę tych świstków do rodzinnego,a i tak nie wiem czy dostaniemy,bo potrzebny jest dochód z zeszłego roku,a w zeszłym roku mój mężuś to w Danii cały rok pracował także dochód mieliśmy bardzo duży i chyba będzie d.upa z rodzinnego.Ale złożyć złożę może jakiś cud się zdarzy i nam przyznają.
Aha i wczoraj byłam na zebraniu w szkole u Maciusia,i niestety nie wymigałam się z trójki klasowej.Nasz Renia.czyt.wychowawczyni,powiedziała że ona sobie nie wyobraża współpracy z inną trójką klasową niż my.Czyli św.trójca,Aśka,Agnieszka i Łukasz:)
zebranie nota bene trwało 2,5h.Wszystko omówione ,przegadane.Mój portfel jest lżejszy o 100 kolejną.I edukacja w Polsce jest za darmo,ciekawe gdzie???

Byłam z psem u weterynarza na szczepieniu i go ostrzygliśmy od razu jak śmiesznie teraz wygląda,taki dorosły się zrobił.
Tak teraz wygląda:)

reklama
Kamilka - na pewno niedługo bedzie lepiej, ale sama wiesz że po doustnych to ze 3 dni na poprawę trzeba poczekać. Ja wolę zastrzyki, bo po jednym dniu dzieciątko jak nowe ;-), tyle że wiadomo, bolesne sa. No ale przynajmniej wiem że zadziałają :sorry2:
Asiulka - fajny ten psiaczek - chociaż ja wolę duże psiska ;-) (oczywiście dlatego ze sama mam dużego :-p goldenka). No to nie za krótkie te wasze zebrania :szok:. Zawsze tyle trwają?

Do góry