reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka tzrymam kciuki za Maciusia, ale na pewno sobie poradzi świtnie :tak::tak::tak:

Rzeczyswiscie dzionek mozesz zaliczyc do udanych, ja wybieram sie do ciucholandu juz chyba ze 2 tygodnie, tylko ze nie mam za bardzo kiedy bo jak wracam to juz jest pozno. Ale tak mnie natchnełąs ze moze dzis skocze.

Ja to mam dobrze z ciocią ,męża,bo jak ma nowy towar i są fajne ubranka to dzwoni do mnie od razu,jak tylko szefowa jej przywiezie.
Odkłada w worek takie co mogły by pasować na Emila,i Maćka i jak ja przyjeżdżam to idziemy na zaplecze i sobie tam wybieram,no i wczoraj to wybrałam a chyba z ok.20 ubranek i zapłaciłam za to 57zł.
A powiem Ci że i adidasa bluzę Maćkowi wzięłam i bluzeczkę polo Pumy,no to za samo to ile w sklepie trzeba by dać.
No sama zobacz to te ciuszki.Porobiłam fotki bo siostra chciała zobaczyć,i akurat mam na kompie,bo jej mailem wysyłałam.

EDIT: fotki w następnym poście:-)

Ostatnia edycja:
reklama
To te ubranka o których pisałam wcześniej
.Zadowolona jestem z tych zakupów.Za te ubranka wszystkie zapłaciłam dokładnie 57zł.:tak::tak::biggrin2::biggrin2:
Ten sweterek dla Maciusia i ta bluzeczka 2w1 z koszulą,były nowe z metkami :biggrin2:Te ciuszki co używane byłe to też zresztą wyglądają jak nowe,bo nie noszą żadnych śladów użytkowania.:-D
Dla Emila:biggrin2:
Dwa sweterki,Adams,i Lindex

Bluza polarowa Next.

Bluzki Adams,i Cherokee.

Bluzeczki Tesco,i Adams.

Bluzeczki Tchibo TCM,i Mini Mode.

Bluzeczki Early days,i George.

Bluzeczki Adams i Cherokee.

Dla Maciusia:biggrin2:
Sweter Cherokee(nowy)

Bluzeczka polo Puma

Bluzo-kurtka Adidas.

Bluzka George

Bluzka Tchibo TCM(nowa)

Spodnie sztruksy Rocha Little Rocha.

Chyba się opłacało co nie??

Ostatnia edycja:
asiulka super, najfajniejsze te cienki bawełniane z długim rekawkiem, u mnie akurat straszny deficyt pod tym katem. A do przedszkola znakomicie sie nadają, w ogóle wszystkie swietne, szczesciara. I 57 zł :szok::szok::szok::szok::szok: super ci sie trafiło :tak::tak::tak:

Daj znac jak tam Maciuś po występie.

asiulka super, najfajniejsze te cienki bawełniane z długim rekawkiem, u mnie akurat straszny deficyt pod tym katem. A do przedszkola znakomicie sie nadają, w ogóle wszystkie swietne, szczesciara. I 57 zł :szok::szok::szok::szok::szok: super ci sie trafiło :tak::tak::tak:

Daj znac jak tam Maciuś po występie.

Napiszę Wam,jak się sprawił,i wstawię zdjęcia,na ------>

Ostatnia edycja:
Oki to czekamy na zdjecia na zamknietym, to od razu ja pogrzebe za nowszymi:tak::tak::tak::tak:

No i sprawozdanie z wystepu najważniejsze :tak:

Jesssssssssssu zaraz zdejme z siebie skóre i wypiore sobie wnetrznosci. Normalnie czuje sie strasznie :no::no::no:

Witam wieczorkiem.
Moi chłopcy już śpią.
Maciuś po dniu pełnym wrażeń wrócił do domu zadowolony.
Odbyło się dziś ślubowanie.
Maciuś nie zapomniał tekstu tak jak przypuszczałam.
Zdjęcia na ---->

Na ślubowaniu dzieci z II klasy dały fajne przedstawienie,dla pierwszaków.Bardzo nam się podobało.Potem była gadanina dyrka,i itd.
Następnie dzieci z pierwszych klas powiedziały swoje role na temat ślubowania,i zaczęło się pasowanie na pierwszaka.
Podchodzili kolejno po dwie osoby wyczytywane.
Maciek szedł z koleżanką Weroniką,pan,i pani dyrektor mieli w rękach ogromne ołówki i nimi pasowali dzieciaki na uczniów kładąc ten ołówek na ich ranieniu.
Potem gratulacje i dostawali tarcze.
No ale pan i pani dyrektor uściskali dłoń pierwszakom,no i mój Maciuś jak to Maciuś podał rękę panu dyrektorowi po męsku,a panią dyrektor cmok w rękę,śmiać mi się chciało bo pan dyrektor potem mówił ,że od lat żaden pierwszak nie wykonał takiego gestu w kierunku dyrektorki,a ona była czerwona jak burak dosłownie.Wskazał na niego dłonią i powiedział ,"mamy w śród pierwszaków młodego gentelmena,nie jeden dorosły facet może brać z niego przykład.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
Maciek wstał ukłonił się i usiadł zawstydzony.
A potem mi mówi a po co on mi kazał wstawać,co nie wie że kobietę to się grzecznie w rękę całuje:-D:-D
Potem już w klasie Pani rozdawała im fajne dyplomy,po kolei podchodzili,i Maciek znowu tym razem Panią wychowawczynię cmok w mankiet:-D:-D,wszystkie mamuśki i tatusiowie ,uśmiechnęli się ,a pani to aż przykucnęła i go wycałowała.
I mówi że jednak to rację miał dyrektor bo nie jeden facet tak nie traktuje kobiety jak jej uczeń.
Wiecie jak miło było mi tego słuchać.:-D:biggrin2::biggrin2:
Potem był poczęstunek ,ciasto,soki,herbatka,kawka.Posiedzieliśmy,pogada liśmy z panią,a dzieciaki szalały po całej szkole.

A teraz pomalutku uciekam.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki życzymy.

hej dziewczyny

ja na nogach moj maz pojechal po auto do Lodzi a my sie z adasiem bawimy..

asiulka- ubranka cudowne u nas tez brak wlasnie takeich bluzeczek ale ja nie umiem szukac :-:)-(

u nas ok Adas juz prawie nie kaszle nie goraczkuje wiec chyba bedzie juz dobrze....

Witam wieczorkiem.
OOO jaka tu cisza dziś.

Wiecie co mój Emil nie spał dziś w ciągu dnia wcale.
Wstaliśmy późno bo dopiero o 9.30,i nie chciał usnąć mi koło 13 więc nie położyłam go już później wcale,bo by spał do 17 a potem wojowałby do północy.
Myślałam że będzie chciał iść spać koło 19 ,a tu zonk.
Usnął parę minut przed 21.ale za to w 5 minut.
Maciek ogląda galę boksu,a gadek niestety dziś poszedł jeszcze na nockę.
A myślałam że posiedzimy dziś wieczorkiem wypijemy jakieś winko,bo mój mąż ma dziś imieniny.
Kupiłam mu perfumki,bo mu się już kończyły,więc miałam problem rozwiązany z prezencikiem.

reklama
hey dziewczyny :-)
W nocy czas się zmienił, to teraz będę wstawać jeszcze wcześniej ;-)
asiulka271 wiesz, co chyba w powietrzu jest bo moja tez ostatnio źle sypia w dzień a potem zamiast paść wieczorem to zasypia po 21.... i to nie tylko u mnie tak, 2 moje kumpele tez się skarżyły na to..... asiulka271, w ogóle to masz małego gentlemana w domu ;-) tylko gratulować :-D
U mnie wczoraj cały dzień teście siedzieli, nalatałam się miedzy pokojem a kuchnią... a małej przywieźli tyle ciuchów i ubrań, że chyba założę sklep hehehehe - jakby ktoś chciał konia na biegunach, niech da znać ;-)
Pogoda dzis nie taka zła, byle by tylko nie padało bo dziś mój wolny dzień :-D bez kitu, jak dziś wyjdę to wróce wieczorem....a mój slubny niech siedzi, chociaż będzie miał zadanie ułatwione bo młoda sie nowymi zabawkami zajmie ;-) hehehe
miłego dnia dla wszystkich :-)

Do góry