reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ciekawe, jak Adam dostanie tę umowę, to idziemy składać dokumenty do tych żłobków, niech sobie dokumenty leżą i czekają ;-)

a właśnie jestem ciekawa tych przedszkoli, ale chyba jak dziecko ma trzeci rok, to powinni przyjąć...

My też byliśmy na dworze, uśmiałam się z Julki, ulatała się za wszystkie czasy za gołębiami :-D właśnie próbujemy ją uśpić ;-) moze coś z tego wyjdzie, ja w międzyczasie zrobię obiadek i jak wstaną to może znów wyjdziemy :tak:

Mrozik, niestety nie mogę, bo mieszkam z Adamem i jego rodzicami a mieszkanie jest ich. i powiedzieli że mnie nie zameldują, ale z tym to dłuższa historia... ale mam nadzieję, że nie będą robić problemu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ewunia u nas to akurat patrzyli na pesel , przyjmowali dzieci z rocznika 2006, a moja Marysia jest 2007 . Mimo ze ze stycznia to jej nie przyjeli. No ale co przedszkole to inny zwyczaj :tak::tak:

dziobek-ania ja tez na prostej rodziłam i polecam ze swojej strony

MASIULA, bo w niektórych przedszkolach przyjmują dzieci, któe mają trzeci rok, na razie tylko myślę, co robić, jak moje obie baby są z czerwca :tak: ale będę myśleć w przyszłym roku :tak::-p ale zapytac nie zaszkodzi :tak: bo w innych miastach to już są zapisy do przedszkoli dla dzieci urodzonych w 2009 :szok: więc nie jest tak źle u nas :-D

To co piszecie o żłobkach widzę jako horror - dobrze że ja z małą siedzę do momentu jej pójścia do przedszkola. Umówiliśmy się z kolegą że zatrudni mnie na papierku w lutym 2011 (dla papierka że pracuję) a po rekrutacji zacznę sobie czegoś na serio szukać. Karola będzie już wtedy miała skończone 3 latka i ja będę spokojna i M. A z przyjęciami z rejonu w naszym przedszkolu nie ma żadnych problemów byle spełnić kryteria.

Joanna pozdrawia i kazała przekazać ze odezwie się jak będzie miała chwilę - chwilowo pilnie poszukuje pracy.

A my po obiadku Karoli, dla siebie muszę coś upichcić - nie chce mi się. Mam ochotę zamówić pizze. Co nie byłoby złym pomysłem. Jeny - przespałam z Karolą prawie trzy godziny i mam takiego lenia że szok.

dziobek
- jeśli masz mieć cesarkę i chcesz żeby twój mąż mógł zobaczyć dziecko tego samego dnia - odradzam prostą - zobaczy malucha i ciebie po dobie jak nie dwóch - zależy bo jak urodzisz w piątek wieczorem to zobaczysz męża w poniedziałek - żona kolegi tak niestety urodziła - przeszła gehennę. zresztą na naturalny też nie polecam. PROSZĘ O WYBACZENIE ALE NIKT Z MOICH "OSOBISTYCH" ZNAJOMYCH/PRZYJACIÓŁ NIE BYŁ ZADOWOLONY Z PROSTEJ I NIKOGO NIE WYŚLĘ DO TEJ RZEŹNI!!!

hej dziewczyny

wiec sie witam u nas Adas dzis poszedl znow do zlobka wiec juppi jestem o to zadowolonba... imprezy byly udane i przeszly hukiem :-):-):-):tak::tak::tak:

Ewa jesli chodzi o zlobek to ja ci mowilam zebys juz starala sie o zlobek wtedy co ja Julia mialaby wtredy szanse niestety teraz bedzie ciezko bo w zlobku wymagane jest zaswiadczenie z pracy ze oboje rodzicow pracuje.... i wypelnic formularz zlobkowy.... niestety u nas w zlobku na 50 dzieci do grupy Adasia przyjeto 25 dzieciakow i wszystkie chodza a te 25 co zostalo jest na liscie rezerwowej i podejrzewam ze tak jest w inych zlobkach.... nam sie chyba cuuuudem udalo i bardzo sie ciesze bo nie musze sie nikogo prosic o zostanie z mlodym bo niestety nie jest to latwe bo kazdy pracuje uczy sie i nie ma kto..

u nas ok meza urodziny i imieniny cioci suuuper wybawilam sie wyspiewalam i najadlam ze :szok::szok::szok: nie pamietam takiej zabawy dawno:laugh2::laugh2::laugh2:

a z gorszych wiadomosci u mnie to to ze do 23 listopada ostatni raz ide na staz... :-:)-:)-( i co ja bede robila od tego czasu.... porozwieszam ogloszenia o masaz klasyczny moze kogos zlape prywatnie:cool2::cool2: ale chce sie utrzymac jako bezrobotna do stycznia bo bede mogla zroboic prawo jazdy ze srodkow unijnych:-):-):-):-):-):-):-)

moj Adas dzis nie chcial wyjsc ze zlobka tak mu sie juz w domu nudzilo ze chyba to byla dla niego radosc ze poszedl do zlobka:rofl2::rofl2::rofl2:

aha co do moderatorstwa to ja juz zlozylam prosbe i nie wiem czy we dwie az musimy tu byc moderatorkami:confused::confused::confused: zreszta do tej pory prawie cie tu nie bylo Ewus:tak::tak: pisz z nami wiecej bo o kielczankach zapomnialas.....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
noo musisz... wypelnij i czekaj bo moze po wielu chorobach dzieci w zlobkach rodzice zrezygnuja iwtedy znajdzie sie miejsce... trzymam kciuki...:-):-)

a tak wogole czemu sie nie odzywacie do nas?? nie zagadacie nie przyjedziecie sprzykszylo nam sie za dziewczynkami :-:)-:)-(

wiecie co dziewczyny

ja to dopiero obiad zjadlam normalnie jezyk do du..y mi uciekal.... czekam teraz na Brzyduje i seriale wogole zjadlabym jeszcze cos dobrego...:tak::tak:

reklama
Ewunia - przecież ty jesteś u nas modem :-) więc po co była ta cała rozmowa o moderatora?

Ja zaraz spadam do lekarza bo chcę płuca wypluć. Mam suchy zamęczający kaszel i gardło w stanie agonalnym. A do czwartku muszę być zdrowa i po drodze Karoli nie zarazić.

Do góry