reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hej Pustki jak nic
My wczesniej wrocilismy z wakacja bo Weronikia nam się rozchorowala
wiec juz prawie tydzien jestesmy w domku.
Pogoda fatalna
jednak ja wole upaly

reklama
eloo
Truska, dziewczyny się urlopują, więc pustki... ja niestety urlop gdzieś we wrześniu... więc pól dnia przed kompem w robocie spędzam... chociaż teraz jak tak leje to żadna strata ;-)
do tego młoda mi się pod ziębiła, mam nadzieje że jej się to nie rozwinie..
a wracając do pogody to ja wole jak jest tak pól na pół ;-) bo ostatnio to same skrajności... albo powódź i ulewy albo susze i upały.... masakra
Truska a co twojej Weronice??
Halina ja pisałam co u mnie słychać ale kompletnie zignorowałaś mojego posta :p

truska to musimy się do bawialni umówić :-D

A co do pogody też wolę pół na pół bo przez te upały już mdlałam :dry: A wogóle to wściekła jestem bo prócz omdleń dostałam skurczy i Piotrek mi Scopolan przepisał dzisiaj :dry: Dwa razy chciał mnie na oddziale położyć ale wolę sobie w domku leżeć :-p

marla Weronika byla chora , miala gorączkę , kaszlala, wymiotowala i miala powiększone węzly
dostala heviran i pulneo i juz jest zdrowa

Sol To moze któregos dnia umówimy się w "Kawce zabawce "
Tylko wolalabym bardziej w poludnie niz wieczorem
bo tam często organizowane są urodzinki i jest tlok

Sol, dupa jasiu. Zamiast leżeć to Ty się włóczysz po mieście ;p Widziała Cię w nd na Żytniej, tak mi się przynajmniej wydaje...

My chrzciny odbębniłyśmy i wesele u koleżanki, a teraz powrót do szarej rzeczywistości. Do tego Marcelina mi coś choruje i sama nie wiem co z nią robić. Katar, wymioty, biegunki na przemian z zatwardzeniami, gorączka. Jednego dnia wydaje się, że zdrowa następnego leje się przez ręce. Już mam normalnie dosć.

ciacho kochanie w niedzielę to ja leżałam w szpitalu od 10 więc raczej nie mogłaś mnie widzieć :-D Wyszłam dopiero w poniedziałek :-D A teraz łażę po lekarzach bo mam zawroty głowy i omdlenia przez kręgosłup, skurcze - to przez hormony a wczoraj jak wracałam od Niziurskiego bo byłam po leki to się doprawiłam i dzisiaj mnie tak węzeł chłonny boli że przełykać nie mogę - żyć nie umierać :-D

truska - bardzo chętnie tylko nie wiem gdzie to jest :-D A Karola mi śpi od 14 do 16 więc musisz wymyślić jakąś godzinkę :-D

Spadam do lekarza bo mnie zaraz szlag trafi z tym węzłem :wściekła/y: zaczął mnie boleć o 4 w nocy i przełykać nie mogę :-(

Witajcie:)
Dawno mnie tu nie było ale to dlatego ze ostatnio jestem u rodziców w domu bym tych upałów nie przezyła:(

U nas tez juz po chrzcinach- super udane:) Ja jestem bardzo zadowolona:)

SOL to kuruj sie i oszczedzaj:)
CIACHO zycze zdrówka dla Małej:)

Własnie jestesmy w trakcie przeprowadzki, i nic nie moge znajsc, wszystko mnie zaczyna denerwowac...

Sol, no dałabym sobie rękę uciąć, że to Ty. Dobrze, że nie zagadałam bo bym na debila wyszła... W takim razie masz sobowtóra i szanowny mąż chyba też :p

ciacho - już gdzieś to słyszałam :-D Wielu ludzi twierdziło że mnie widziało czasami nawet na drugim końcu polski jak siedziałam w domu i rękę by sobie uciąć dało ze to byłam ja :-D

Byłam znowu u lekarza i odechciało mi się do nich chodzić. Leżę i ryczę i mam nadzieję ze jego słowa się nie spełnią :-(

reklama
witajcie...

Nie zagladam nie mam nic czasu latam od mamy do domu i z powrotem.. cieplo bylo to nie bylo po co w domu siedziec...

Sol -uuu a co sie dzieje?? Cos nie tak z dzieciatkiem??:no::no::no:

Ciacho Witaj twoja mala est slodka jak cukiereczek:-) Sliczna dziewczynka...
Julita- Mala rowniez slodka... widac chrzciny sie udaly ladnie wygladalyscie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry