reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam. U mnie sytuacja wyglada tak. Formularz wypelniony, dokumenty wszystkie przygotowane, zdjecie zrobione ( slicznie wyszlo az nie moge sie na malucha napatrzec):) zostala tylko ta deklaracja A do podpisania i gardzista powiedzial ze to moze byc ksiadz:confused: i pokazal w ktorym to jest miejscu i faktycznie jest tam cos takiego tylko ze dosc zawile sformulowane ze ciezko mi to doslownie przetlumaczyc ale w wielkim skrocie to po prostu duchowny :). Mam nadzieje ze gardziaz mial racje bo wygladalo na to ze nie wypisywal tego formularzu po raz pierwszy wiec powinno byc ok. Do ksiedza juz dzwonilam i jestem umowiona jutro po mszy wiec jeszcze sie pomodle w tej intencji :-) ....aaa i kupilam juz bilet na ryzyko bo jest promojca i bilety po 0 zl wiec tyle co oplaty bo potem juz mogloby byc troche pozno i drogo. Jest jeszcze ostateczna opcja przyspieszenia paszportu w kilka dni doslownie tylko tzreba by skoczyc do corku i pokazac rezerwacje wiec jest plan B ale trzymam kciuki ze nie bedzie go trzeba uruchamiac. Dziewczyny wy tez tzrymajcie kciuki za moj paszport a w zasadzie malego:)

reklama
ja też życzę spokojnych snów:-)
ps. Beakta widziałam fotkę paszportową Twojego synka na nk-boska!:-) te oczy!!!!

tylko dla jednego tzn jeden formularz;-)
Megan sorki,ze tak zapytam ale czy ty juz nie masz wod plodowych:confused:

Wlasnie ody plodowe.Nie chce mi sie normalnie wierzyc ze cie wypuscili, tym bardziej e to przedwczesny porod!!Mnie wody sie tylko saczyly a dostawalam antybiotyki i musialam zostac w szpitalu.Jesli wody odeszly przeciez jest to niebezpieczne!!!
Beataka zdjecia jeszcze nie widzialam ale juz mykam na NK. No w koncu moj maz robil :-D co nie znacy ze twoj synek nie jest przesliczny!

reklama
tak kochane...mnie też to zdziwiło i przeraziło!!
w poniedziałek idę porozmawiać z tą polską lekarką w szpitalu!bo dla mnie jest to chore...wg mojej wiedzy to dziecko może żyć bez wód zaledwie do 24 godz!!!!!
ale ja ruchy czuje i ten pieprzony pakistaniec powiedział,że dziecko główką zadkało dziurkę z pęcherza płodowego...i mimo,że wcześniej wody mi leciały jakbbym sikała i nie nadążałam zmieniać podpaski to teraz się tylko delikatnie sączy!!
boję się jak cholera,no ale co mam zrobić??
ten pierd...lekarz zapytał mnie czy ja się czasami nie posikałam, no wybaczcie ale sikać przez kilka godzin non stop i to w dodatku czystą wodą???urodziłam 2 dzieci więc wiem co i jak!!!
swoją drogą nie wiem co mam robić,bo to nienaturalne, że dali mi wyjść do domu a ja terzę na kanapie i zwijam się z bólu!!ale to nie skurcze!!macie jakiś pomysł??tylko nie medipol bo tam są konowały

Do góry