reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aaaaallllllleeeeee tttttuuuuuuu cccccccciiiiiiiiiiiicccccccchhhhhhhhooooooooo :szok:! Wszystkie już weekendują czy co? Heh, a pewnie jak mnie nie będzie to naklepiecie tyle, że się nie odnajdę :-D:-p:-D

A u mnie zbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiża się godzina zeeeeeeeeeeeeeeerrroooooo:szok: normalnie przeżywam jak :szok: ale wiem że to się źle skończy:szok::wściekła/y:Aż mi się żal:-D a dziecie też mam niespokojne:-(no nic czekam na M i niech też się brzdącem zajmnie:):-D A w dodatku zimsko mi wychodzi na ustach:szok:

Witam wlasnie dostalam cynka ze takie forum istnieje ;) bardzo milusio, pozowle sie wprosic na pogaduchy jesli mozna;) mieszkam w Newcastle West czyli jakies 25min od Limerick i 9.5miesiaca temu zostalam szczesliwa mamusia Natki;) witam was wszystkie i zycze milego weekendziku, a poki co zmykam za chwilke do domku i zaczynam zasluzone leniuchowanie, jesli to mozna tak nazwac nadrabianie zaleglosci domowych po tygodniu pracy ;) i postaram sie odkopac i przeczytac caly watek... a tego troszke jest ;D do milego :)

MARTA DASZ RADE !!!!!!!!!!!!!!
a tak w ogole to sie witam :) j tez bylam dzisiaj z w miescie spacerkiem z kumpela,chodzilam po lumpkach,ale nic ciekawego nie znalazlam :(
teraz czekam na mezusia,jutro smigamy na 30 urodziny do kolegi macieja,musze mu jakiegos torta upiec bo on tu sam biedny bez zony siedzi :( i nie ma mu kto tego zrobic!
milego weekendu dziewuchy !!

Aine co tam słychać w wielkim świecie?

a dzięki Drozdusia i Sylcia, wszystko fajnie:)
coraz więcej nowych mam się pojawia, niedługo organizujemy dzieciakom Mikołajki, chyba będzie trzeba coś wynając, bo się nie pomieścimy:D wesoło, miło i przyjemnie się żyje-to tak w skrócie;)
zaglądam do Was często, ale czasem nic nie piszę;)
pozdrówki dla wszystkich:):)

marta dasz rade kochana Moze niebedzie az tak zle :))
natinke a ja Cie dzis widzialam :)) Jechalam busem do miasta a Ty chyba szlas z przedszkola z rodzinka i jak mniemam kolezanka :))
ewekom milo mu Cie poznac moja droga :)) I wpadaj jsk najczesciej do nas :))

reklama
Do góry