reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

krycha nio jakies mam takie przeczucie ...... :tak::-D i dziwne uczucie w ''brzuszku''

a co do testu na glukoze to mi pielegniarka zabronila nawet wody sie napic miedzy ''kluciami'' nie muwiac o czymkolwiek do zjedzenia :baffled:

Hmm... No ja już nie pamiętam dokładnie... Przeczucie mówisz ;-)! Kto wie, kto wie :-)... Pewnie byś już chciała, co?

Dobra, zmykam już do wyrka :sorry2: stosunkowo udanej nocy życzę, paaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj chcialabym chciala......:-):-) doczekac sie nie moge no i juz mi ciezko coraz bardziej .... nio ja tez padam wiec sie zegnam Spokojnej nocki Wam zycze

Dzień dobry mamusie!!! Coś mnie zrzuciło z łóżka :szok: i tak przylazłam już do kompa, bo co się będę s boku na bok przewracać, zwłaszcza, że moja rodzinka jeszcze smacznie śpi to bym im przeszkadzała ;-)...

oj chcialabym chciala......:-):-) doczekac sie nie moge no i juz mi ciezko coraz bardziej .... nio ja tez padam wiec sie zegnam Spokojnej nocki Wam zycze

Skąd ja znam to uczucie :-D:-D:-D ostatnie tygodnie są najgorsze niestety, ale cierpliwości, doczekasz się w końcu!

Test mam w pon o 8.30 więc jak dobrze pojdzie to bede mogła szybko coś zjeść hehehe

Eeeee, to z tą godziną nie jest tak źle, dasz radę ;-)

Idę napić się herbatki, do klikania :rofl2:

dzień doberek :-)
Dziś mam wolny dzień ale jak na złość szybko się wyspałam hehehe a miałam taaakie plany -spać do południa cóż siła wyższa ;-)
Tak więc śniadanko i do zajęć domowych czas się wybrać .Dziś mam wizytę u gp w sumie nie lubię tam chodzić jak dla mnie trata czasu :-)

Witam. Mam dzisiaj lenia:-) I znowu problemy z młodego zasypianiem bo jak juz ładnie sam zasypiał tak znowu muszę z nim walczyć żeby go położył. EHHHH
Miłego dnia mamuśki

dzieńdoberek babki
witam się szybko z PL
wesele bardzo udane wytańcowałam się że heeej aż musiałam no spe brać:-D:-D:-D
pogoda zimowa, adal dostał sanki i cały zadowolony pozwala się ciągać:-D:-D:-D
niestety ja się zasmarkałam tuż przed wylotem i na weselu miałam czerwony nochal jak rasowy ochlapus:eek: a teraz i adal ma smarki do pasa:crazy:
muszę lecieć
pa

reklama
Witam sie mamusie :-):-)

pasowalo by mi domek troszke ogarnac dzisiaj i za jakis obiadek sie zabrac - ale mam lenia i nic mi sie nie chce........ eh musze zagrysc zeby i wziasc sie do roboty

Do góry