reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
humorek fatalny ;/ taki jak dziennie ;/

A net niewiem jak dlugo bedzie chodzil ;/;/;/ bo maja go zmieniac Bo ja sie bede wyprowadzac i bedzie trzeba ta linie rozlaczyc

:szok::szok: a gdzie masz zamiar sie przeprowadzic?? masz juz cos na oku?? to przez ta wspollokatorke?? jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to dawaj znac.... puki jeszcze moge to chetnie pomoge w miare mozliwosci :-):-)

wyprowadzamy sie bo juz oboje z Damianem mamy Dosc ona na kazdym kroku robii wszystko na zlosc tylko aby sie nas pozbyc ;/ jak sie wyprowadzimy to takowej szma ty nie chce widziec u siebie w domu ! Chocby zes rala mi sie na wycieraczke to jej nie wpuszcze ;/ !!!

humorek fatalny ;/ taki jak dziennie ;/

A net niewiem jak dlugo bedzie chodzil ;/;/;/ bo maja go zmieniac Bo ja sie bede wyprowadzac i bedzie trzeba ta linie rozlaczyc

Sylcia007, pytałam o wolne apartamenty tutaj, ale nie ma :no:... W ogóle o jedno - sypialniane ciężko, są najbardziej chodliwe! A wypatrzyliście już cosik? Dobrze, że masz jeszcze niecika to przynajmniej możesz z nami poklikac co by nie zwariować :sorry:...

heh rozumiem - kiedys tez mieszkalam z malo fajmymi wspollokatorami i to bylo straszne.... I od tamtego czasu mieszkamy sami - i powiedzialam nigdy wiecej Bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, a i ze znajomymi ciezko czasem sie dogadac... ja osoboscie wole placic czynsz sama ale miec komfort ze nikt mi nie nabruzdzi.......

heh rozumiem - kiedys tez mieszkalam z malo fajmymi wspollokatorami i to bylo straszne.... I od tamtego czasu mieszkamy sami - i powiedzialam nigdy wiecej Bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, a i ze znajomymi ciezko czasem sie dogadac... ja osoboscie wole placic czynsz sama ale miec komfort ze nikt mi nie nabruzdzi.......

Święte słowa!!! My też źle zaczęliśmy, trafiliśmy na podobną małpę z jaką teraz Sylcia007 musi się męczyć, chociaż ta Jej współlokatorka bardziej szaleje :eek::szok:! Wolimy mieszkać sami, płacić więcej, ale za taki święty spokój warto :tak:... Ale rozumie dlaczgo ludzie decydują się na zamieszkanie z kimś :sorry: i nie dość, że Wasza sytuacja jest ciężka, Sylciu007, to jeszcze ONA Wam nieodpuszcza - nie kopie się leżącego :wściekła/y:

krycha jasne , czasem nie ma sie wyjscia i sytuacja zmusza to mieszkania z ''kims jeszcze''..... nieszczescie zaczyna sie wtedy gdy trudna sytuacje poteguje konflikt ze wspolmieszkancem......... spokuj wazna rzecz zwlaszcza w sytuacjach podbramkowych .... sylcia mam nadzieje ze przeprowadzka pomoze ci odzyskac spokuj - jak atmosfera domowa sie oczysci to i wasze sprawy wreszcie zaczna sie ukladac ;-)

reklama
Sylcia jak już będziecie na "swoim" wszystko zacznie się układać. Jak się sypie to wszystko naraz , jak zaczyna układać to krok po kroczku a samodzielne mieszkanie jest pierwszym z nich. Trzymam kciuki.

A na chandrę polecam gofry z bitą śmietaną i dzemem:-) Zjadłam dziś już 4:-D:-D:-D:-D

Do góry