reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Haha, znalazłam białą czekoladę z truskawkami i chrupkami, tą lidlowską, mniam! Jestem uratowana :-D:-D:-D:-D:-D

Dzindusia, a gdzie udało Ci się znaleźć w kolorze czerwonym, bo ja tu tylko czarne widzę...

No proszę, Agnieszka13111980 też za buzzem piszczy ;-), a Ty kiedy kupujesz?

gofry.....mniam mniam.z chęcią bym pojadła ale nie chce mi się ich robić.sprzęt jest,produkty są ale chęci brak:confused2:
widzę że znowu rozpoczął się wózkowy temat-mnie to już nie dotyczy:sorry: trochę szkoda bo lubiłam te poszukiwania wymarzonej furmanki dla moich bandziorków:-p
ms.marple to super że zabawa była udana.korzystaj póki jesteś w miarę mobilna;-):tak::-D

krycha na zamuwienie... specjalnie mi sprowadzali bo nie chcialam czarnego - i tak szukali po magazynach i znalezli :-):-) a kupowalam w mother care

gofry.....mniam mniam.z chęcią bym pojadła ale nie chce mi się ich robić.sprzęt jest,produkty są ale chęci brak:confused2:

Ja to chyba jutro sobie kupię gotowe i toster z wyciągnę i zrobię, bo mnie korcą, no chyba, że jutro już będę miała inny smak :-p

Dzindusia, to fajnie, że Wam się udało, bo ten czarny jakiś ponury taki...

A no właśnie, Ms.Marple, wybaw się, wypocznij, naładuj bateryjki - przyda Ci się ta kuracja ;-)! A wesela troszkę zazdroszczę, sama bym się wybrała!!! Ostatnie na jakim byłam było moje własne i nie wybawiłam się tak jakbym chciała, za dużo obowiązków panny młodej ;-):-D:-D.

krycha calkowicie sie z toba zgadzam i uwazam ze dziecko powinno miec wuzek w wesolych kolorach a nie czarny......... nio ale o gustach ponoc ie nie dyskutuje :-)
nio a co do wesela to u mnie podobnie - ostatie na jakim bylam to bylo moje wlasne i cale szczescie ze generalnie wychodzi sie za maz raz..... mimo calej tej atmoswery i ogulnej radosci to byla ciezka i meczaca noc.... :sorry::sorry:

My już po spacerze :baffled:... Nie brałam wózka, bo ostatnio Oliwka tak bardzo chciała chodzić i efekt - musiałam Ją nieść, bo nie chciała iść, ryczała i na chodnik się rzucała :crazy:! I tak sobie pomyślałam wrócę, wezmę wózek i jeszcze pójde, ale już mam w nosie! Nawet w budynku mi sceny robiła! O nie, chce siedzieć w domu to niech siedzi!!! Ja nie mam siły Jej nosić :no:! Dobrze, że zeszło nam z pół godziny, mam nadzieję, że trochę się dotleniła!

Dzindusia, powiem Ci, że nasz ślub i wesele był oki, dobrze zorganizowany, nie musieliśmy się o nic martwić, tylko pilnowaliśmy czasu - no bo sesja zdjęciowa, bo tort, oczepiny, ale mieliśmy czas żeby się pobawić, pogadać z gośćmi, najeść się i napić :tak:! Tylko, że jak człowiek idzie jako gość to jest inaczej ;-)

No tak, a ja przez to moje zagilone dziecko nie mam jak się wprosić na gofry do Camomile, ale nic to, coś na pewno dobrego sobie wymodze :-D!

Nie no, widzę, że moje dziecko się nie wyspało w dzień :szok: pokłada się, a przecież wstała 2 godziny temu raptem... W nocy pospała 11 godzin, teraz 1,5 i już jest spiąca :eek:... Bez komentarza...

reklama
Drozdusia codziennie kupuję Igorkowi nową paczkę albo i 2 jak wiem że sobie pojemy także zawsze jakieś gofry mam:-) Upomnij się tylko o nie:-D
Krycha jak już będziecie zdrowe to dla was też zrobię ekspresowe gofry. A wiecie że w czwartek (ten?) jest tłusty czwartek???:tak::tak::tak::tak:Mniam mniam.
Dzindusia masz jakąś fotkę swojej furki?? Też lubię popatrzeć na fajne cudeńka:-)

Do góry