reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Krycha no i ja mam taka nadzieje , nie wiem co moge jeszcze uzywac na katar bo ja mam tylko wode morska, aha i smaruje ja wick dla dzieci i nie wiem co by moglo jej jeszcze pomoc....

reklama
wpadam sie przywitac a tu w zasadzie pasowaloby powiedziec dobranoc..:sorry: ale tak mi dzis dzionek szybko zlecial ze nawet niewiem kkiedy... bo dzis luzeczko zlozylismy i pomalu pokoik dzieciecy ogarniamy..... no i z niecierpliwoscia oczekujemy az maly zapragnie wyjsc na ten swiat...... to juz chyba naprawde niedlugo bo boli mnie wszystko i ledwo juz chodze..... :-(

tak was czytam i widze ze spotkanko bylo i sie udalo - fajnie ze milo spedzilyscie ten dzionek :-):-)

Dzindusia ja tez pamietam ze od 32 tyg juz ledwo chodzilam ehhh bedzie jeszcze ciezej, i zycze zebys wczesniej urodzila, ale z pierwsza ciaza to rozie bywa, ja tydzien przenosilam....

Krycha no i ja mam taka nadzieje , nie wiem co moge jeszcze uzywac na katar bo ja mam tylko wode morska, aha i smaruje ja wick dla dzieci i nie wiem co by moglo jej jeszcze pomoc....

Raczej nic więcej Ci nie mogę podpowiedzieć... Ja robię jeszcze Oliwce inahalacje z Olbasa, ale wiem, że też ten Karvol jest w miarę - jedno i drugie kropisz troszkę na pieluszkę i wieszasz nad główką...

Dzindusia, pracowity dzień za Tobą widzę:sorry:! Ty się teraz tak nie przepracowywuj, bo rzeczywiście szybciej urodzisz...

Aga nie ma sprawy.niech wam dobrze służy.a Mayka jest po prostu nieziemska:-p
laski dzięki że nawiedziłyście moje skromne progi:tak:
dobra spadam bo obiecałam Kaji że jej winka poleję:-p

krycha staram sie nie przemeczac ale to bardzo trudne jest bo mnie teraz wszystko meczy:sorry:

gosiulka nio wiem ze roznie bywa.... osobiscie wolalabym rodzic przed terminem niz stresowac sie ze termin minal a tu cisza........ mam cos przeczucie dziwne ze urodze troszke wczesniej ale to maly decyduje....;-)

hahahah Gosiulka,zaganiana jestem nie powiem ,ze nie bo bym sklamala.....ale oderwanie sie od codziennych spraw czasem potrzebne:)Zreszta takie spotkania dobrze robia nam wszystkim....zawsze to jakas forma odchamienia hehehehhe.....Ja tez korzystam ,ze moj A w domu:)a powazna jestem, jak musze.....ale po co?bede powazna po smierci hehehhehe....wtedy juz mi do smiechu nie bedzie:)

reklama
Do góry