reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

cześć laski, tak zaglądałam do Was i śledzilam, jak to się rozwiąże:D no jaaasne, nic nowego:D
dodam tylko, że ta osoba jest chyba jedyną osoba na swiecie, która tłumaczy imię Magda na angielskie Megan:D Megan to Małgorzata, a nie Magda-to tak dla Twojej informacji Madziu;)
poza tym laski widzę, że się strasznie forum rozkręciło, ojojooooj, ciężko nadążyc:D ale fajnie:)

reklama
sylcia ja w przyszłym tygodniu bede u Justysi to moge cie zabrac do alex:tak: tylko bedziesz musiała jakoś sama wrócic:sorry2:
aga ja cie doskonale rozumiem,dzisiaj mam swięto więc mam wiecej luzu :)

Ufff, położyłam Młodą spać, ale cisza :sorry2::sorry2::sorry2:... Oczywiście na kolację niewiele zjadła, kiedy ten apetyt Jej wróci???

Heh i do nas Aga_irlandia nie zagląda cały czas, ale listę obecności "podpisuje" codzienni :tak: taki z Niej pracuś, ale nic dziwnego ;-)

Sylcia007, to i Was jakieś katarzysko zaatakowało, oj... A kysz choróbska, a kysz!!!!!!

Aine, a wiesz, ze ja nie zakumałam :-D:-D:-D, dobrze, że zwróciłaś na to uwagę! Czujne oko patrzy :-D:-D:-D

Lubiczanka, MartaF, mi to wsio rybka, tylko środa odpada, bo już mam kawowo zajętą, a tak możecie zaglądać, zapraszam serdecznie. Tylko uprzedzę na dzień dobry - ja mieszkam w samym centrum i darmowych miejsc parkingowych brak niestety :baffled:...

Muszę coś na kolacyjkę wciągnąć, bo Krawaciątko woła :-D:-D:-D

a mój K sie męczy z Szymem:-(a ten mruczy sobie zeby zasnąc a nie moze bidulek:no:

krycha myśle ze poniedziałek-wtorek (o ile justysi pasi:sorry2:) zabiore lubiczanke i przyjedziemy:tak:a daleko od justysi mieszkasz??

Sylwia dzięki za troske nawet nie wiesz jak mi mojego bidulka żal a wygląda jak dziecko kwazimodo boroczek przemywam mu te oczęta co chwilke a one całe w ropce:(mam nadzieje że ten antybiotyk będzie dla niego dobry:) Lubiczanko mi to już teraz tej dziewczyny jest żal Ona tak naprawde chyba nie ma nikogo z kim mogła by pogadać a na forum wcześniej cały czas się udzielała tu wszyscy przyjmowali to co pisała a teraz jest samotna,

Sylwia dzięki za troske nawet nie wiesz jak mi mojego bidulka żal a wygląda jak dziecko kwazimodo boroczek przemywam mu te oczęta co chwilke a one całe w ropce:(mam nadzieje że ten antybiotyk będzie dla niego dobry:) Lubiczanko mi to już teraz tej dziewczyny jest żal Ona tak naprawde chyba nie ma nikogo z kim mogła by pogadać a na forum wcześniej cały czas się udzielała tu wszyscy przyjmowali to co pisała a teraz jest samotna,

Ale na własne życzenie...Pewnie,że szkoda,ale trzeba ludzi szanować
Marta-a ja chętnie...Pisze się na przyszły tydzień(ten busy-jutro dentysta,środa free-ale Krycha mówiła,że odpada,czwartek Dublin,piątek szczepienie)
A może byłby to pretekst do jakiegoś większego spotkanka?

martuana a od czego tak mu te oczka ropieją??są jakieś inne objawy??:confused:

lubiczanka ja musze sie z justysią umowic ale jak narazie zajeta chyba rodzinką:confused::-)

martuana a co jest mareczkowi? od czego te oczka zaropiałe?

jeśli chodzi o kawkowanie to ja jak zawsze chętna tym bardziej do poznania nowych mamuś:tak:

reklama
Marta F to ja sie postaram zjawic u Justysii Mieszkam kawalek od niej nie jest az tak daleko ale kawaleczek jednak jest ... A pozniej to sama jakos wroce :) Dziekuje za zainteresowanie moja osoba :)

martuana no to dzidzia musii naprawde strasznie wygladac a jak musii cierpiec :( szkoda mi dzieciaczkowgdy choruja:(

Do góry