reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hello babki
dzisiaj nie lepsza pogoda:dry:
zaraz sobie zrobię kawkę wczoraj wyszukałam sobie w necie kilka przepisów na pyszne kawki od dzisiaj będę testować, wczoraj zrobiłam sobie frappe i była pyszna:tak::-D:-D

mój dzieć zapodał i dzisiaj z rana takiego kopa w żebra, że się obudziłam z bólu:baffled: już się nie mogę doczekać rozpakowania:baffled:
alex a ty jak się czujesz?

Dzień dobry! Już wróciliśmy ;-)... Cali i zdrowi i okropnie niewyspani, dobrze, że weekend blisko :-D:-D:-D I to tyle na teraz :-p, bo muszę się ogarnąć, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Witam sie

alex a ty jak się czujesz?

A ja sie czuje dobrze choc coraz mi ciezej brzuch mi rosnie w blyskawicznym tepie w nocy zle spie bo sie wogole ulozyc nie moge a to dopiero polowa gdzie jeszcze drugie tyle:szok::szok::szok::szok:
jedyne co musze to tylko zelazo podciagnac jak narazie wiecej sie dowiem w czwartek na wizycie w szpitalu moze juz mi powiedza plec dzieciaczkow

Krycha witaj spowrotem wkoncu wrocilas;-);-);-)

Dzień doberek! A co tu takie puchy :szok::-)? Gdzie Was wywiało? Dzięki dziewczyny, ano wróciłam, ale przyznaję bez bicia nie nadrabiam zaległości, bo nie mam na to czasu :sorry2:... Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządalu i że szybko zorientuję się w sytuacji co u Was ;-)

Póki co słonecznego dnia życzę :cool2:

Witam sie

Ale mam lenia dzisiaj

i tak mi ciezko dzisiaj jakos i wogole sie wyspac nie moge:-:)-:)-(

O cholercia dopiero teraz zauwazylam ze to juz polowa albo dopiero bo gdzie jeszcze drugie tyle jak mi juz jest ciezko

Ostatnia edycja:
reklama
Witojcie! Jakaś bezsenność mnie dopadła :dry:... Spać już nie mogę a moje wojsko nadal chrapie, no, oprócz Maleństwa, bo czuję jak fika ;-)

Aga_irlandia, :-):-):-)

Alex2339, nie łam się, dasz radę! A jak Cię leń dopada to odpoczywaj, bo pewnie się organizm domaga ;-)! Wytrwałości życzę :tak:

No to czas pranie wstawić i herbatki się napić :blink:, do później...

Do góry