K
krycha
Gość
Hej, hej :-)! Dziś wrzucam nie co na luz, muszę odsapnąć, bo wczoraj troszkę przegięłam z przekładaniem, rozkładaniem i przenoszeniem i od wczoraj brzuch twardy, pobolewa, no, ale efekt jaki 

!
Alex2339, zdrówka dla syncia! Ale Wam się przeżycia trafiły... Kurczę, i jeszcze będzie musiał wrócić do szpitala :-(, ech... Co zrobić, wypadki nieuniknione niestety...
Kaja_respect, czyli widzę, że jesteśmy na tym samym etapie ;-)? I jak Ci idzie to rozpakowywanie? Nade mną wiszą cały czas szafy, ale za to akurat jakoś nie bardzo chce mi się zabierać. Poczekam do weekendu, M mi pomoże, a co
:-) Z resztą dziś i tak bardziej leżenie na kanapie wskazane! No i zdrówka dla Twoich dzieciaczków 
Noooo to idę poleżeć troszkę, do klikania

Alex2339, zdrówka dla syncia! Ale Wam się przeżycia trafiły... Kurczę, i jeszcze będzie musiał wrócić do szpitala :-(, ech... Co zrobić, wypadki nieuniknione niestety...
Kaja_respect, czyli widzę, że jesteśmy na tym samym etapie ;-)? I jak Ci idzie to rozpakowywanie? Nade mną wiszą cały czas szafy, ale za to akurat jakoś nie bardzo chce mi się zabierać. Poczekam do weekendu, M mi pomoże, a co

Noooo to idę poleżeć troszkę, do klikania