reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
helllol :)

dzindusia moje wielkie gratulacje ! :)

no a co do pogody to superr :D wczorajsza imprezka udana :) na szczescie w pracy dalam rade :p choc taak mi sie nic nie chcialo :p

Nadinka sie dzis troszke wypluskala :) pogoda naprawde rewelkaaa ! :)

helllol :)

dzindusia moje wielkie gratulacje ! :)

no a co do pogody to superr :D wczorajsza imprezka udana :) na szczescie w pracy dalam rade :p choc taak mi sie nic nie chcialo :p

Nadinka sie dzis troszke wypluskala :) pogoda naprawde rewelkaaa ! :)

dzieki wielkie kochana :-) nio pogoda rozpieszcza ale troszke za goraco :eek: heh niedogodzi :no: odzwyczailam sie od takich temperatur Dobrze ze w polsce teraz nie jestem bo bym sie roztopila chyba :laugh2::confused2::sorry:

dzien doberek :)
faktycznie pogoda faniutka wczoraj :)))) dzindusia i jak Ci sie podobal tutaj chrzest ?:) moze i dzisiaj tez nas dopiesci sloneczko :)musze na nowo zrobis sobie suwaczki bo mi sie cosik porobilo :( . Justysia chetnie bym podjechala ale nie dam rady jutro troszke mamy do pozalatwiania .postaram sie przed przeprowadzka dam Ci znac jeszcze . ( moge kogos zabrac ) milego dnia .

dzien doberek mamki:-):-) pogoda jakas taka do niczego nie zachecajaca:no::no: za to wczoraj pouzywalismy a co:-):-):-):biggrin2: a moje dzieciatko walczy z katarem:-:)-:)-( biedna meczy sie okropnie,a ja razem z nia,noce mamy okropne,mnie cosik gardelko pobolewa nie wiem czy cos zaczyna nam sie rozwijak czy to tylko gdzies nas przewialo:confused::confused::confused: jak wczoraj wracalismy z miasta to mala taki cyrk odstawila w aucie,ze az na pobocze zjezdzalismy tak mi sie glutami zaczela dusic,zarzygała mnie od stop po glowe i siebie tak samo :szok::szok::szok::szok: mam nadzieje ze szybko jej przejdzie bo plakac mi sie chce jak widze jak mi sie bidulka meczy:-:)-:)-:)-:)-(

kasia limerick szybkiego powrotu do zdrowia , biedulka musi sie tak nameczyc. w taka pogode raz cieplo raz zimno latwo dzieciaczka zeby sie zaziebic. Kasia Limerick nie wiem czy masz ale bardzo dobry jest Aspirator do noska ( mama mi kupila Otrivin Baby )i inchalacje ( to mojej niuni pomoglo ).

Ostatnia edycja:
hejka bejbes :)

witam kobietki z ranca mam nadzieje ze pogoda i dzis bedzie ladna :) ja juz pranie zrobilam wywieszone wiec moglo by sloneczko zawitac i dzis dzien sprzatania zabieram sie za lazienki dywany i meble ...

dzindusia no opowiadaj wlasnie w ogole jak sie udal chrzest ? :)

kasialimerick kochana zdorwka dla malenkiej :* niech katarzycho szybko mija ! :)

hejka bejbes :)

witam kobietki z ranca mam nadzieje ze pogoda i dzis bedzie ladna :) ja juz pranie zrobilam wywieszone wiec moglo by sloneczko zawitac i dzis dzien sprzatania zabieram sie za lazienki dywany i meble ...

dzindusia no opowiadaj wlasnie w ogole jak sie udal chrzest ? :)

kasialimerick kochana zdorwka dla malenkiej :* niech katarzycho szybko mija ! :)

chrzciny super - szybko latwo i przyjemnie :-) Bardzo mily wesoly ksiadz Cala ceremonia trwala moze 20min ale byla bardzo ciekawa Tutaj o wiele bardziej mi sie to podoba niz w polsce.... :tak::tak: kolejne dzieciatko tez bedziemy chrzcic ''po irlandzku'' Bez zbednych formalnosci jak to jest w pl Zreszta kto chrzcil tutaj wie co mam namysli ;-);-)

chrzciny super - szybko latwo i przyjemnie :-) Bardzo mily wesoly ksiadz Cala ceremonia trwala moze 20min ale byla bardzo ciekawa Tutaj o wiele bardziej mi sie to podoba niz w polsce.... :tak::tak: kolejne dzieciatko tez bedziemy chrzcic ''po irlandzku'' Bez zbednych formalnosci jak to jest w pl Zreszta kto chrzcil tutaj wie co mam namysli ;-);-)

noo to fajnie ze wszystko sie udalo :) najwazniejsze ze bez problemu wszystko poszlo i ze jestescie zadowolenii :)

reklama
Do góry