reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

sylcia w niedzielę będę w Limerick i u Alex.,. więc jak się umawiamy??
oczywiście jeszcze nie wiem o której bo się nie umówiłam na wizytę:-p
ale będę cały dzionek:tak:
żeby się na maluchy napatrzeć :-D

a u nas już choinka stoi...:-) mała szalała , ciągała łańcuchy , zdfejmowała bombki z drzewka:-D
no masakra jakaś ,... z kotem się rzucała... hehe
później razem chcieli spróbowac drzewka:-D więc zastawiłam stolikiem i jest spokój:-p

aha no i na mikołajki poczułam dzicię moją najkochańszą (wkońcu) bo poć późno:sorry2:
ale z Vi też człam chyba w 17-18 tc więc prawie równo...

a wy jak spedziłyście mikołajki??

reklama
Hejka! Super przed chwilą jeszcze śnieg pruszył :-D:-D:-D Miło tak z ciepłej chałupy się pogapić :tak:. A największa radochę miała oczywiście Olwika ;-). No i szczepienie na rota mamy już z bańki i dobrze, że się bez igieł tym razem obyło :sorry:

Madziakowalik, może faktycznie te kropelki trochę szczypią, póki się te ranki nie zagoją, nie wiem... No, ale kropić trzeba, co zrobić...

Chorowitkom zdrówka życzę :tak:

I zmykam już na dziś, wczoraj moje dzieci jakiegoś diabełka w sobie miały i mam dość... Udanego dnia :sorry2:

dziewczyny wiecie ile kosztuje wizyta z USG w polmedzie w limerick??
musze się zapisac ale chciałam wiedzieć na co się nastawiac;-)

krycha fajnie że u was pruszy:tak:

Już przestało :dry:... O ile dobrze pamietam to 120€, ale nie jestem pewna... Aha, i zapomniałam napisać - super prezent Ci młodsze dziecie na mikołajki zrobiło ;-)

to wam coś opowiem co do ceny wizyty:wściekła/y:
zadzwoniłam żeby się umówić i mówię chciałam się umówić na badanie połówkowe z usg ile to będzie koztować
a baba do mnie że wizyta kosztuje 60e a usg 120 więc pytam ile połówkowe a ona no to wizyta + usg to 180:szok:
myślałam ze się pos*** jak usłyszałam i powiedziąłam że się zastanowię i oddzwonię ;-)
bo w galway koszytuje właśnie 100e więc myslę nawet z paliwem do galway mnie taniej wyniesie..
ale chyba ta baba jakaś niedoświadczona była...
kumpela jak będzie w limerick pojutrze to mi się dokładnie dowie,...;-)

dziendoberek
nareszcie mam troszke czasu i nawet czuje sie troszke lepiej wiec zagladam:-):-)

madziakowalik jak pierniczki sie udaly?? z jakiego przepisu robilas?? tez mam zamiar zrobic chyba musze juz zaczac bo one musza lezakowac tak??

VikamciaG i wyjasnilo sie z ta cena za wizyte?? bo 180e to zaduzo nawet jak na polska przychodnie:dry:

milego dnia

reklama
witam kobietki :)
u nas dzisiaj maly len zawital nic mi sie nie chce robic . a D wymyslil rolady na obiad :/ . dzindusia tak musza lezakowac a jezeli chodzi o przepis to mam babciany jeszcze :) ale wychodza mniam mniam . milego dnia.

Do góry