drozdekela
Fanka BB :)
Maniulka ciarki mi po plecach przeszły jak czytam o tym twoim znajomym:-
-
-
-( kurcze to jest właśnie życie jak jest fajnie to fajnie a jak się pokrzani to...... współczuje rodzinie z całego serca.......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
:-( Ale siłownia strasznie mi zawsze pasowała! :-):-) I teraz tylko muszę wybrać dobrą ofertę i od przyszłego tygodnia mam nadzieję śmigać. :-):-)

bo zimno się zrobiło dzisiaj 

Mam nadzieję, że u Was OK.
To zawsze pieniądze, więc biorę oczywiście!
Więc będę klikac Wam z pracy jutro. 

Ból brzucha mnie dziś dobija! Mdło mi jak cholera i ból głowy temu towarzyszy nieziemski!!! Zaczęło się wczoraj (ból brzuszka wcześniej)... 

Oczywiście to żadne objawy czegokolwiek, bo na to to jeszcze by stanowczo za wcześnie było! Ale boję się, co to cholera może być!
Mam nadzieję, ze nie padnę w pracy! 
itp.

Częstować się! 
Witam :-)
Słoneczko zza gór się przebija wiec myślę ze będzie kolejny ładny dzień,młody już w szkole a Martynka jeszcze śpi![]()
weekend bardzo aktywny,udane zakupyitp.
Mary oj oby szybko ból minął,ciekawe co ci tam dokucza
Milego dzionka :-)

I super, że zakupy udane!
Miłego i pięknego dnia! A u mnie nie wiem, co z tym brzuchem... Myślę, że jednak czynnik stresowy. 
Bo nie choruję na żadne przewlekłe choroby, odżywiam się w miarę zdrowo. Albo może owulka była!? Bo tylko po lewej stronie mnie ciągnęło, jakby jajnik... 
Ale tej tezy potwierdzić nie mogę. Dziś 20 dc, wczoraj był 19, więc może i to to, bo u mnie te cykle dłuższe. Ale cholera wie... 

:-