Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i ledwo chodzilam.. jutro rano na cotygodniowå kontrole do jordmor..hmm.. pøki co nie czuje i nie widze nic co wskazywacby mialo ze to tej nocy lub w najblizszych dniach no ale przeciez nigdy nic nie wiadomo!!
no ale zobaczymy co przynioså kolejne dni a ja moze sobie rzeczywiscie to wszystko dokladnie przemysle..
ja bym po drodze w samochodzie urodzila w takim razie, bo w zyciu nie zdarzylabym do szpitala nawet od pierwszego bolu

mam nadzieje ze zdaze do szpitala i ze nie bede rodzic w ambulansie, albo jeszcze nie wiem gdzie
a zaraz potem plecy.. jutro ciåg dalszy.. ale najwazniejsze ze juz tutaj i ze wszystkim.. pierwsza noc na nowym miejscu.. wiec do porodu gotowa jestem!! choc rzeczywiscie jak sobie pomysle o tych wszystkich bølach co to opisujecie no i tej dlugiej drodze to troche miekne.. ale juz bym chciala zeby sie wydarzylo a tu polozna mnie dzisiaj "pocieszyla" ze Ona tak cos przeczøwa ze bede po terminie..
no zobaczymy.. ciågle wypraszam Dzidzie o 4-go.. 3majcie kciuki Mamusie!!
;-)
ale ja tam nie zaluje, bo jest fajnie miec dzidzie
mycie okien itp. Wszyscy sie w glowe pukali a ja poprostu musialam.