Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilka my korzystamy z ksiażki o nazwie NY i NORGEoki doki Aniu ale jutro,bo druga polowa siedzi na kompie gdzie mamy zdjecia :-)
a wielka jestem ze hej
Ania ty chodzilas na kurs dla poczatkujacych...czy korzystalas z tej ksiazki Pa Vei 1 ??
pytam,bo na kurs gdzie ja sie chce zapisac to ten kurs ma rozne stopnie,A,B,C,D,E (i chyba na tym koniec) i wlasnie kurs A obejmuje lekcje z tej ksiazki od 1-10
jestem ciekawa na czym konczy sie ta 10 lekcja...i co pzrze te 10 lekcji tam sie pzrerobi

mam nadzieje ze to wina hormonow 

moze ja tego nie zauwazylam wczesniej ale chyba tyle nie placilam. Chore ceny. Jak bylismy w kwietniu to wcale nie szalelismy mocno i robilismy sobie jedzenie na miejscu, tylko sporadycznie jakas rybka na miesice i wydalismy duzo wiecej niz tutaj
zaczelam patrzec na ceny ze jest jednak wiele produktow nawet spozywczych ktore mozna kupic tutaj taniej niz w PL, wiec naprawde jest to niesprawiedliwe.
. Mam jeszcze jutro i srode i koniec. Ide na macierzynski, he he
.
. ale w nocy to maiala jakies koszmary, ja w sumie na czatacch spalam zeby mi z lozka nie spadla, bo lubi lunatykowac jak ma koszmary. Jakis do dupyten dzien dzisiaj :-(.
. A moja mama za dwa tyg bedzie maial operacje na kolano wiec tez nie bedzie jej lekko:-(.
.
, a bedzie juz mila 9 m-cy, ale bedzie dla niej szok, wszyscy beda sie usmiechac i glupkow z siebie robic a ona nie edzie wiedziala o co chodzi
.
, normalnie szook, jakby non stop kopala w ploty albo sie przweracala.