agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
wiesz Marta z ta linia to roznie bywa. Poprostu nie mam ochoty na objadanie sie i na szczescie nie mam smakow na rozne rzeczy, bo jak mialam w piatym miesiacu to mnie to dobijalo. Kurcze przestac o tym myslec nie moglam, az to zjadlam. Czasem potafilo mnie meczyc kilka dni o to samo
wiec ciesze sie ze mi przeszlo.
Ja ogolnie tak przechodze ciaze, bo normalnie to zawsze mam smaka na cos. Pamietam ze jak w ciazy z Sandra nie moglam jesc przez 5 miesiecy pierwszych to potem tak wciskali mi jedzenie jak juz moglam i tak dogadzali zeby jadla, ze sie strasznie spaslam:-( teraz sie czegos nauczylam z tego, ze glodna chodzic nie bede, ale nie musze sie opychac i wcale nie musze wciagac slodyczy skoro nie mam na nie ochoty. Zobaczymy jeszcze 9 tygodni i wszystko moze sie zmienic, kto wie moze mi smaki na cos przyjda, a wtedy to nie potrafie zapanowac nad tym. Zawsze podziwialam kobiety ktore mialy zachcianki przez cala ciaze, przeciez to musi byc bardzo meczace
wiec ciesze sie ze mi przeszlo.Ja ogolnie tak przechodze ciaze, bo normalnie to zawsze mam smaka na cos. Pamietam ze jak w ciazy z Sandra nie moglam jesc przez 5 miesiecy pierwszych to potem tak wciskali mi jedzenie jak juz moglam i tak dogadzali zeby jadla, ze sie strasznie spaslam:-( teraz sie czegos nauczylam z tego, ze glodna chodzic nie bede, ale nie musze sie opychac i wcale nie musze wciagac slodyczy skoro nie mam na nie ochoty. Zobaczymy jeszcze 9 tygodni i wszystko moze sie zmienic, kto wie moze mi smaki na cos przyjda, a wtedy to nie potrafie zapanowac nad tym. Zawsze podziwialam kobiety ktore mialy zachcianki przez cala ciaze, przeciez to musi byc bardzo meczace

mialam tylko skurcze co 2 minuty i nic wczesniej. Lekarze mowili ze ja to bylam w takim szoku ze nie bylo ze mna rozmowy. Tez bylam do konca w wannie, ale wogole nie pamietam jak trafilam do lozka i jak mi ta koszule zalozyli. Kurcze dobrze ze bylam akurat na badaniach w szpitalu. Teraz to sie tylko modle zeby mnie nie zlapalo w jakims miejscu publicznym bo ludzie sie beda gapic ze szok, jezeli mnie tym razem tez tak powali
dzisiaj spala w swoim lozeczku w dzien, wiec sie wyspala. Kurcze nie ma reguly na te dzieciaki
, z Natalka i tak mialam koszulke pod broda prawie wiec luzkik...
...bo nie pamietam np. gdzie polozylam telefon???czy nie zostal w sklepie?
dzięki Anka, ale rano tak slodko nie wygladam