czesc mamuski :-)
u nas niedziela minela tak ze wreszcie doszlismy do ładu w mieszkanku po przyjezdzie
a potem pojechalismy do Drammen na karuzele
jejku jakie fajne straszne karuzele byly...ech gdybym w ciazy nie byla to bym poszalała :-):-)
powiem wam ze mam taka ochote sie ruszac,spacerowac ale...nie moge!
krzyz mi wysiada po przejsciu ilus tam metrow,nie wspomne o tym ze tak mnie kluje na dole,ze dzis czulam sie jak podczas skurczy partych na spacerku

normalnie az mnie pieklo
w piatek pytalam poloznej co to ma byc i mi powiedziala ze mam miesnie oslabione,bo z ciazy w ciaze,i one nie podtrzymuja brzucha jak powinny i stad te klucia tam na dole :-(
no coz...termin porodu 22 wrzesnia...musze wytrwac
11 wrzesnia przylatuje moja przyjaciolka i bedzie z nami tak dlugo jak jej bede potrzebowala :-):-)
witam. chcialam zapytac , jak stoja ceny ciuchow dzieciecych i butow . tzn np dla dziweczynki 140 cm i chlopca 114 cm , a buty skorzane. wiem,z e norwedzy maja dobre rzeczy, bokiedys siostra byla tam i zrobila niezle zakkupy, ale to bylo pare lat temu. norwegia nie ma swojej strony ebaya, tak jak np szwecja. mozecie cos o tym napisac, bylabym wdzieczna. pozdrawiam.
jesli chodzi o ubrania to ja kupuje tutaj za kazdym razem jak ino do centrum wejde

dziewczynkom kupuje glownie w promocjach,wyprzedazach
bo to jest tu fajne ze np.lato sie zaczyna a oni juz wyspzredaja ubrania :-)
dzieki temu male mają tyle ciuszkow ze czesto stoje pzred ich szafa i zastanawiam sie w co je ubrac

co do butow to sa drozsze niz w pl,ale lepszej jakosci
np.ostatnio w sportowym sklepie kupilam sandalki wyjsciowe Milenie za 250kr-bardzo dobra jakosc,a np.w innym sklepie Europris za 40kr sandalki ale takie na podworko do zniszczenia-juz jakosc gorsza,ale do podworkowych charcow w sam raz
zimowe buty sa drozsze
my kupilismy Milenie za 300kr,a ceny w Ecco pamietam staly 500-600kr...