reklama

mamy z norwegii

chciałabym sie kamuflowac ....ale mi to nie wychodzi , od razu mi krew podchodzi do mózgu i nie da tego sie ukryc:szok::szok:, mój M ma juz obcykane kiedy we mnie sie buzuje....bardzo zła cecha:rofl2:
cięzka sprawa z tymi humorami bo faceci nie lubia fochów:sorry2:

reklama
noo dzisiaj w bergen festiwal zywnosci byl:tak:
To bylas na moim koncu:-D, szkoda ze Nas nie bylo, bym na kawke zaprosila:tak:.
Ale dobrze ze juz lepiej sie czujesz:-).
No i Kaska nam zdrowieje:tak:. fakt pogoda ladna, ciekawe jak dlugo sie utrzyma:-p. Jutro jade na 11 do kosciolka, nie ma polskiej mszy i jedziemy na norweska, chociaz wolalabym na angielska bo wiecej zrozumiem i spiewaja normalnie a nie na wysokich tonach wszystko. zreszta ja i tak juz nie moge spiewac bo mi powietrza brakuje, wiec sobie tylko slucham:tak:.
Tesciu sobie wymyslil ze moze tesciowa jak przyjedzie ze moze zostanie u mnie na kilka dni:szok:, a ja od razu nieeeeee:no:, Powiedzialam mu ze te trzy dni itak mi nic nie dadza wiec po co ma sie meczyc na podlodze. Sama sobie bede musiala poradzic i jak wejde juz w rytm to bedzie juz luzik. a te trzy dni niech sobie daruja:laugh2:. Szwagierka bedzie u nas spac bo nie dziwie jej sie ale tez nie chcialabym sluchac nocnych igraszek starych...:zawstydzona/y:...

moze i nie lubia, ale malo ktory sobie zdaje sprawe ze tez je maja:tak: mam wrazenie ze poprostu juz tak sie utarlo ze to kobiety maja fochy i koniec, a to jest wierutne klamstwo:no:

nie no Marta ty to masz przeboje z tymi tesciami, az ja tez powoli nie moge sie doczekac az wyjada:-p

ale odzyjecie, na poczatku to chyba nie bedziesz wiedziala co z ta wolnoscia zrobic:-D

Marta to sie jutro miniemy, bo ja na 12 mam jutro zajęcia, głupio mi troche tam iśc bo ta kobitka przyjęła tego chłopaka na kurs....mimo przeciwnosci losu i braku miejsc

Ania nie wkurzaj sie bo ci jeszcze cisnienie podskoczy i spac nie bedziesz mogla:tak: i tak to nic nie da........mojemu to juz pare razy udowodnilam kto tu ma fochy:laugh2: i wiecie co nawet zalapal, ale najlepiej zrozumial gdy zobaczyl jego kolege wracajacego z pracy z takim fochem ze bez kija nie podchodz:rofl2: i prawda wyszla na jaw......

strasznie nie lubie utartych i przypisanych powiedzonek, ktore moze i w czesci sie sprawdzaja ale tez nie wolno tak generalizowac i wrzucac wszystkich to jednej szufaldy:crazy:

to racja Agata. Bo jak oni maja focha to my to jakos rozumiemy i nie wyrzucamy im ze maja FOCHA:angry:, ale ze my mamy je zawsze, tylko czasem nam przechodzi i mozemy byc normalne:laugh2: beka:-D

nie, nie, nie..... to jak my mamy focha to robi sie z tego wielka rzecz i wypomina, ale jak oni maja focha to bardzo szybko zapominaja - widzisz jaka krotka pamiec maja:baffled:

zycie, zycie, zycie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry