Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, szkoda ze Nas nie bylo, bym na kawke zaprosila
.
. fakt pogoda ladna, ciekawe jak dlugo sie utrzyma
. Jutro jade na 11 do kosciolka, nie ma polskiej mszy i jedziemy na norweska, chociaz wolalabym na angielska bo wiecej zrozumiem i spiewaja normalnie a nie na wysokich tonach wszystko. zreszta ja i tak juz nie moge spiewac bo mi powietrza brakuje, wiec sobie tylko slucham
.
, a ja od razu nieeeeee
, Powiedzialam mu ze te trzy dni itak mi nic nie dadza wiec po co ma sie meczyc na podlodze. Sama sobie bede musiala poradzic i jak wejde juz w rytm to bedzie juz luzik. a te trzy dni niech sobie daruja
. Szwagierka bedzie u nas spac bo nie dziwie jej sie ale tez nie chcialabym sluchac nocnych igraszek starych...
...właśniemoze i nie lubia, ale malo ktory sobie zdaje sprawe ze tez je majamam wrazenie ze poprostu juz tak sie utarlo ze to kobiety maja fochy i koniec, a to jest wierutne klamstwo
![]()
juz nie wspomne o innych rzeczach... jeszcze sie rozpisze i ... wkurzę
i tak to nic nie da........mojemu to juz pare razy udowodnilam kto tu ma fochy
i wiecie co nawet zalapal, ale najlepiej zrozumial gdy zobaczyl jego kolege wracajacego z pracy z takim fochem ze bez kija nie podchodz
i prawda wyszla na jaw......