reklama

mamy z norwegii

Hejka:-),
Jak Wam mija niedziela bo u mnie w miare ok. Robie obiadek a po obiadku jade na kawke do znajomego.
Nie uwierzycie co sie wczoraj u mnie stalo. Impra u gory , pelno ludu, itp....Tesciu wlazi do naszej lazienki kolo polnocy i prawie nie dostal zawalu:szok:. Lazienka plywa w szambie, ok 5 cm:szok:. Mamy od okolo tygodnia zapchane rury kanalizacyjne, bulgocze w rurach strasznie. No i wczoraj gejzerem z kibla na nasza lazienke:szok:. Fuuu!!! Hata wyziebiona, smrod okropny:wściekła/y:...zadzwonilam do Wlascicielki a ona przyslala dzieciaki z gory zeby zobaczyly co i jak. No i kazala im odwolac impreze bo maja zakaz korzystania z lazienki. Bynajmniej ten ogrom ludu co sie zwalil do nich:baffled:.
No i cisza bloga sie zrobila kolo 2 nad ranem i wtedy dopiero poszlismy spac. Troche zajelo sprzatanie lazienki....
Ciekawe co zrobia.. podobna bylo swoch specjalistow i nie wiedza czemu bulgocze:crazy:...jak co qrwa...zapchana rura jest!!! to nawet ja wiem a nie jestem specjalista:angry:!!!!
Ahhh czekam az przyjdzie i pogada z nami co dalej z rurami...
A jak Wam minela nocka:-)? Mam nadzieje ze spokojniej;-).
Milej Niedzielki

reklama
Marta ale jaja:szok: u nas tez bulgocze w rurach czasem:crazy: pocieszam sie tylko ze najpierw wybija u sasiadow na dole, bo juz raz sie tak stalo, wiec niech najpierw ich zalewa:-D ale pamietam ze jak ich na dole zalalo bo szambo sie przepelnilo (w tej dzielnicy w ktorej mieszkam nie ma kanalizacji miejskiej, ale oni maja jakies takie ze wybieraja raz na 2 lata. Nie wiem czy takie duze bo jednak 3 mieszkania czy maja to jakos innaczej rozwiazane, co tam nie moj problem) ale ostatnim razem to wlasiciel zakasal rekawy i sprzatal na dole w mieszkaniu bo to jego odpowiedzialnosc jest wiec glupio ze wy musieliscie to sprzatac:crazy:

a mnie dzisiaj jakis instynkt sie wlaczyl i wyciagnelam ubranka po malej takie co pasuja tez na chlopaka i dostalam tez od koleznaki i zaczelam przegladac, wiecie co jeszcze jedna sie zaoferowala ze ma kupe ciuchow ale ja juz mam full. Chyba ze 3 kombinezowy:szok: od przybytku glowa nie boli. Dopiero zaczne 34 tydzien jutro ale chyba cos mi sie powoli wlacza instynkt klucia gniazdka:laugh2:

przynajmniej wiem ze nie musze nic kupowac...

u nas pogoda super, mala spi jak wstanie to pewnie gdzies wyrwiemy.... milego dzionka, pa

witam , chciałam sie zameldowac, że żyje:tak:
u mnie nudy , bez żadnych szambowych rewelacji:-D
wróciłam ze szkoly i siedzę w domku , bo czarek smarcze i kicha:baffled:, więc dmucham na zimne i siedzimy w domku:-(.
miłej niedzieli:-)

ale cisza dzisiaj....

wszyscy chyba rodzinnie dzien spedzaja. My bylismy dzisiaj na plazy i chyba sobie dogodzilam na moja infrekcje ukladu moczowego, bo cale podwozie mnie tam bolalo wiec nie myslac poprostu usiadlam na piasku, teraz czuje ze mnie przewialo i plecy mnie w dole nawalaja:-( to sie nazywa byc malo przewidujacym:baffled:

ide polozyc moja bo ona dalej bryka po sofie, zobacze do was za jakies 30 minut.

Hejo:-D,
Ale cisza....na canal+ leci szklana pulapka 4 i chlopy siedza i ogladaja...ja jakas godzinke temu wrocilam z odwiedzin po znajomych...wypilam dzisiaj 4 kawki i chyba bede dalej sikac niz widziec:tak:...a Maya tak mi kopie ze szook, caly brzuch mi lata:-D
Lilka pewnie sie rozdwaja bo jej nie ma:-p...zeby latwo jej poszlo...macie jakies wiesci :confused:??
Anka to chyba normalne ze dzieci maja katarek w przedszkolu na poczatku. Troche potrwa zanim organizm sie przyzwyczai do zarazkow:-D. Natalka niejest jeszcze zdrowa ale ja jutro puszczam...wyleczy sie wtrakcie albo bedzie gorzej. A dzisiaj skakala z radosci jak jej powiedzialam ze jutro juz idzie. I okropny syropek jej zasmakowal:tak:,wiec luzik.
Agata ja juz sama sie gubie co oni maja robic a co ja:baffled:...Ostatnio nawet nie uprzedszali ze imprezy jakies beda i wogole...wkurzaja mnie mlodzi a i starzy nie sa lepsi:wściekła/y:....uhhhh
Przed chwilka wrocilam z rozmowy z wlascicielami....
zalatwia hydraulika do przepchania rur:-)
Porozmawia z dziecmi zeby nie robili tak czesto imprez:tak:zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze nie przebija mi opon:szok:
I powiedzialam ze chcemy byc uprzedzani o kazdej imprezie i ze jak juz robi toniech konczy o polnocy albo max o 1 czy 2.
hi hi hi ciekawe:confused:

no to sie nazywa wiedziec czego sie chce i walic prosto z mostu - tak trzymaj Marta!!

no wlasnie a ja nawet nie pomyslalam ze Lilka moze rodzic, teraz trzymac kciuki tylko zeby szybko poszlo no i mam nadzieje ze nie rodzila w przedpokoju jak Tampeza:-D

a ja chyba pojde wygrzac porzadnie te moje plecy pod prysznicem bo cos mnie ostro bola jak wkladalam mala do lozeczka to dopiero poczulam:szok:

jutro zadzwonie i zapytam sie czy maja te wyniki posiewu moczu bo kurcze ile mam chodzic z ta infekcja bez zadnego lekarstwa:crazy: moglam sobie kupic zurawine w kapsulkach i witamine C przed weekendem ale zapomnialam:baffled:

hej Dziewczyny! napisze Wam tylko szybko i zaraz bede nadrabiac to co napisalyscie..
moze pomyslicie ze jestem szalona, ja sama chyba niewierze w to co za chwile napisze ale.. jakos w glowie roi mi sie ze moze znowu jestem w ciåzy.. wszystko dlatego ze znowu zaczelam czuc ten gorzki smak w gardle (ostatnio czulam go podczas ciåzy i nigdy wczesniej i Agata okreslila to jako zgaga ktorå odczøwajå przyszle matki)..moze pomyslicie ze zwariowalam tym bardziej ze ostatnio zjadam duzo Repsilsøw i moze dlatego ale ja tak sie tym nakrecilam ze nie potrafie inaczej..poczåtkowo sie usmiechalam na te mysl ale tak naprawde po chwili glebokiego namyslu to nie chcialabym.. i ze wzgledu na Emme bo chcialabym jeszcze poswiecic czasu Jej i tylko Jej, oraz mojego ciala - przeciez musze dojsc do formy zanim znowu.. poprostu gotowa nie jestem!! jutro odbieram ze sklepu tabletki abtykoncepcyjne ale mysle czyby przy okazji nie zakupic testu i sprawdzic.. møwie Wam wariactwo, chyba te siedzenie w domu i matkowanie majå jak widac rowniez troszeczke zly wplyw.. normalnie strach mnie oblecial.. :(((

Kasiu spokojnie:tak: moze byyc po tabletkach tych co je ssalas non stop...i tez hormony w koncu sie stabilizuja...a chyba uwazaliscie. nie?
takze niech opusza Ciebie te zle mysli;-),bedzie dobrze...

reklama
ja gumek nie lubie i nie uznaje ale raczej uwazalismy choc po ciåzy to kobiety plodne så ze hej i slyszalam ze o uchybienie bardzo latwo.. nie wiem ale wystrachana jestem. musze chyba jutro kupic ten test bo mi normalnie nieprzejdzie!! 3majcie kciuki za mnue dziewczyny!!
..a tak z innej beczki. przed chwilå oglådalam najnowszy film z Angelinå Jolie "WANTED".. calkiem,calkiem.. :tak: :)

Agata, a co to za infekcja? przeziebilas pecherz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry