reklama

mamy z norwegii

mialam przed chwilka vising wlascicieli...woda w kibelku sama sie podniosla i nie chciala splynac, az sie przestraszylam ze powrorka z rozrywki bedzie:szok:akurat prysznic bralam a tu "bull bull" i ucieklam:-D
jurto uziemoina jestem bo bede czekac na hydraulika i zobaczymy:confused:
Lilka a my juz nadzieje miyslalysmy ze Ci ulzylo pod sercem troszke:-D.

reklama
oj Aniu lepiej nie..:no::zawstydzona/y: tak jak pisalam jest kilka powodow :
- chcialabym poswiecic wiecej czasu i siebie dla Emmy - przeciez Ona jeszcze taka malutka
- moje cialo nie doszlo jeszcze do normy zarowno ze wzgledow zdrowotnych (kolejny wysilek) jak i wizualnych (9kg nadmiaru i opona na brzuchu!)
- I NAJWAZNIEJSZE CZUJE ZE NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!!

no ale Lila najlepszym przykladem ze nawet jak sie przydazy mozna sobie doskonale radzic... :-) szacuneczek za to! :tak:

ps. Agata, obejzalam ten wystep! no, no, rzeczywiscie!!!

Ostatnia edycja:
wybaczczcie,ze cytuje,ale przynajmniej nic mi nie umknie :-)

no Lilka juz cie podejrzewaliśmy:-D
a jak sie czujesz?:confused:
kol jeszcze jest czy ja odprawiłaś?

Ana,kolezanka jest nadal
w sumie ona jest zadowolona
kupilam jej sliczna bluzeczke dla synka,jej dalam pare moich tuniczek ciazowych (mam dosc ciazowych ubran i zamierzam je teraz wydac/pozbyc sie :-p),wyglada w nich o wiele korzystniej i jest mega zadowolona,dostala karte do tel by dzwonic do rodziny i do tego te kase co wam pisalam i wsio :tak:
tak uwazam,ze ma dobrze u nas i widze,ze jest zadowolona :tak:
w niedziele wylatujem,wiec prosze Gabrilka by wyszedl z brzuszka jak najszybciej:sorry2:

Lilka czyli jeszcze w dwupaku:tak: a my juz kciuki za ciebie trzymalysmy:-D

Agata no neistety...kluje mnie,co chwile mam nadzieje,ze juz sie zaczyna,ze moze wody mi odchodza...no ale jak narazie wszystko to moje pragnienia:sorry2:

mialam przed chwilka vising wlascicieli...woda w kibelku sama sie podniosla i nie chciala splynac, az sie przestraszylam ze powrorka z rozrywki bedzie:szok:akurat prysznic bralam a tu "bull bull" i ucieklam:-D
jurto uziemoina jestem bo bede czekac na hydraulika i zobaczymy:confused:
Lilka a my juz nadzieje miyslalysmy ze Ci ulzylo pod sercem troszke:-D.

Marta wspolczuje...jejku przypomnialo mi sie jak raz na poczatku ciazy z Gabrielkiem,zrobilam zupe i mialam resztke popsuta i postanowilam do kibla wylac i...zapchalam na amen kibel :szok:
musialam zalozyc rekawice i wyciagac wszystko...matko jaki ja stres pzrezylam,ze kibel zapchalam :sorry2: no ale na szczescie przeczyscilam:-p
od tego czasu juz nie jestem zakrecona i wszystko wylewam do zlewu a resztki jedzeniowe do smieci laduja

oj Aniu lepiej nie..:no::zawstydzona/y: tak jak pisalam jest kilka powodow :
- chcialabym poswiecic wiecej czasu i siebie dla Emmy - przeciez Ona jeszcze taka malutka
- moje cialo nie doszlo jeszcze do normy zarowno ze wzgledow zdrowotnych (kolejny wysilek) jak i wizualnych (9kg nadmiaru i opona na brzuchu!)
- I NAJWAZNIEJSZE CZUJE ZE NIE JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE!!

no ale Lila najlepszym przykladem ze nawet jak sie przydazy mozna sobie doskonale radzic... :-) szacuneczek za to! :tak:

Kasia trzymam kciuki by bylo po Twojej mysli :tak:
w sumie cie rozumiem,bo pierwsze dziecko jest zawsze PIERWSZE,i chce sie z nim spedzic wiecej czasu
no mi sie przytrafilo jak przytrafilo :-D ale w sumie trojke planowalismy i po szoku,ktory u mnei trwal 2 tygodnie,doszlam do wniosku,ze sytuacja ma same plusy :-)
fakt...teraz psychicznie nastawiam sie na ladna orke,ale wierze,ze bedzie dobrze :sorry2:

Agata ja ogladalam wczoraj MAM TALENT,super program :-) a ta dziewczynka byla poprostu niesamowita:szok:

Lilus nie zycze Ci tego no ale co jak do niedzieli nie urodzisz? kolezanka pojedzie? nie moglaby jednak zostac i troche pomøc? cos Jå do PL ciågnie? przeciez wkoncu KOLEZANKA!! ???

wbezc9.jpg

Kasia rozumiem cię pod każdym względem i nie dziwie sie , że jeszcze nie:szok:
mi sie zachciało nie dawno, więc duzo czasu mineło po urodzeniu Cezarka.czekamy na wieści:dry:....

Agathe ogladałam cały odcinek ''MAM TALENT''
no i niekiedy sie usmiałam z pomysłów ludzi,
a ta dziewczynka była niesamowita:szok:, aż mi dreszcz przeszedł.

dziewczyny miałam dzisiaj telefon od mojej znajomej , którą poznałam na snowboardzie i zaproponowała mi ten kurs norweskiego, i zapytała się mnie czy nie znam jakieś pani , która zajełaby sie dwulatkiem raz w tygodniu:szok:
no pewnie , że znam siebie :-D
tylko mam się zastanowic co do wynagrodzenia, i nie mam pojecia , ani punktu zaczepienia, mozecie mi pomóc:confused:
oprócz tego jeszcze jedną oferte pracy mam , ale to jeszcze nie pewne i nic takiego , jak wypali to napiesze o co chodzi.

a tak wracajado codziennosci , ja dzisiaj siedze w domku, bo cezarutki dalej smarcze i kicha i doszła gigantyczna chrypka:crazy:
a pogoda normalnie super , nic tylko iśc na spacer.....:-D:-D:-D
a jak u Was?

Anka idz z nim na spacerek. az szkoda a jakma byc chory to i tak bedzie, nic nie poradzisz....mi sie wydaje ze idzie jesien i to dlatego dzieciaczki choruja...zmiana pogody no i te niedopilnowania w przedszkolach:crazy:!
U mnie dziala juz hydraulik:-D...wody juz pelno w lazience...ciekawe kto to bedzie sprzatal:confused::crazy::szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cala noc nie spala, z mysla ze nas szambo zaleje....musialam sikac do wiaderka i na dwor bo z kibelka zakaz:no:...a w nocy i tak nas zalalo i 1:40:crazy: fuck!

reklama
Anka gratulacje !!!!!:-D dziewczyny w poprzednich postach pisaly ile opiekunka zarabia tutaj:tak:, Agata wie na 100%:tak:.
Tylko wlasnieone opiekunki tutaj maja po kilka dzieci, jednego chyba sie tak nie oplaca...nie wiem zreszta:-(.Niech sie dziewczyny wypowiedza:tak:.
Kaska czekamy:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry