reklama

mamy z norwegii

no wlaśnie maja po kilka dzieciaków , a u mnie to bedzie raz w tygodniu opieka nad dzieciakiem i sprzątanko mieszkania, a w praktyce jak to bedzie wygladało to nie wiem/////:confused::confused::confused:różnie bywa:rofl2::rolleyes:
i nie wiem jak mam jej powiedziec , , że jaka kwota na godzinę:confused:

a co do Cezarego to masz rację , na chwilke wyjdziemy, ostatnio jak było slonko to wypuściły go na samym body a pod spodem nic , wieć cały zgrzany latał i pewnie tak spał, więc co tu się dziwic!!!!:oo2:

Mara współczuje tych przebojów kibelkowych , żebyś sobie jej nie podziębiła , na dworzu w nocy zimno:baffled::errr:

reklama
Lilus nie zycze Ci tego no ale co jak do niedzieli nie urodzisz? kolezanka pojedzie? nie moglaby jednak zostac i troche pomøc? cos Jå do PL ciågnie? przeciez wkoncu KOLEZANKA!! ???

Kasia kolezanka ma 4 letniego synka,ktorym zajmuje sie babcia a wieczorami tata,wiec musi wracac
niby mowila ze na 2/3 tygodnie leci,ale juz po tygodniu babcia ma dosc opieki nad wnuczkiem:sorry2:
biletu jeszcze nie kupilismy...narazie czekamy do czwartku czy cos sie wyklaruje;-)
jesli Gabriel sie nie urodzi,to trudno
jedna znajoma tutaj zaproponowala nam ze jak zaczne rodzic to moge liczyc na jej pomoc i ona zostanie z dziewczynkami:-) takze sie nie stresuje:-)

kiedy testujesz??:rofl2:

Lilka szybkiego rozwiazania :-D!!! niech Cie skurcze boira:tak::-D!!!!
Ja zmykam do lozeczka...Dobranoc Mamuski:-)

Marta dzieki
dzisiaj biore sie ostro za porzadki,typu podlogi na mokro,wyszorowanie na cacy lazienki,obiad...i jak starczy sily to okna przelece:rofl2: moze cos ruszy:sorry2:

Ana moja siostra sprzatala mieszkania za 80/100kr na godzine,wiec jak masz zajmowac sie dodatkowo dzieckiem i sprzatac to taka kwota moze jest ok??
w koncu raz w tygodniu...no ale Agata i Kasia pewnie bardziej pomoga w tej kwesti:happy:

sluchajcie na chwile tylko spuściłam Czarka z oka a on w tym czasie zdążył wysmarowac stół w musie owocowym , chodzi w moich balerinkach:crazy::rofl2: i rozrzucił cebulę po sałym domu no i ostatnia kwestia wylal na siebie płyn do robienia baniek ,
JA OSZALEJĘ:laugh2::laugh2::laugh2:

He he to masz wsolo Anka:-D, Natalka mi pomadka ochronna ostatnio wysmarowala caly telewizor i dvd:crazy:, myslalam ze zawalu sostane.
A za samo sprzatanie wez od 15 do 100 za godzinke, za mniej sie nie dawaj. Takie stawki sa w Bergen:tak: + opieka nad dzieckiem:tak:.
U mnie bez rewelacji. hydraulik nie dal rady:no:. Teraz jakas duza firma ma przyjechac i robic to pod cisnieniem. Kurde ale jak mi wywali gownem na cala lazienke to ja tego sprzatac nie bede:wściekła/y::crazy:!!!!!!!!!!!! Czekam na specow...
No i zakaz korzystania z sanitariatow, siusiu i kupka do wiaderka i za plot.
Suuper.... Tomek moze w robocie wziac prysznic i sie wykupkac a JA:szok:!!!! Cyba na kemping pojade a najblizszy jest 15 km stad:confused:!!!!
robie obiadek ale jesc go nie bede bo widze i czuje smrod szamba :zawstydzona/y:wszedzie...dobrze ze Natalka w przedszkolu...

Marta ale jaja masz:szok: wspolczuje tych zapachow w domu:baffled:

ja na twoim miejscu nie godzilabym sie na to ze ty musisz to sprzatac potem, przeciez to nie twoje mieszkanie i to nie by odpowiadasz za stan kanalizacji:crazy:

A ja mialam ciezka noc wiec odpespie z mala, budzila mi sie okolo 3 w nocy i o 6 juz chciala wstac ale jej wogole nie wyjelam, poglaskalam ja po glowie na siedzaco i potem delikatnie polozylam, nawet sie udalo:confused:

ale za to ten w brzuchu za kazdym razem kiedy chcialam zasnac potem to mial czkawke i calym brzuchem mi rzucalo:crazy: i wez sobie tu spij:crazy:
rano oczywiscie tez nie odespalam bo znowu czkawka mnie obudzila:wściekła/y: sie zaczynaja uroki podwojnej mamy:no:

ps. moj eks do mnie napisal przez n-k. Kurcze niby nic, ale bylismy ze soba 4 lata i to calkiem blisko, pare razy sie rozchodzilismy ale grzecznie do siebie wracalismy potem bo sie nie dalo osobno:no: pamietam ze jak wychodzilam za maz to ktos juz troche leiwy ktory znal i mnie i jego doradzal mi zebym nie utrzymywala za bardzo kontaktu bo za silny zwiazek to byl i mimo iz wiele sobie zrobilismy nawzajem to jendak sie kochalismy.......... kurcze....... jakos tak dziwnie sie z tym czuje......trzeba bedzie to mailowanie chyba w zarodku potraktowac zeby nie bylo problemow potem malzenskich. Nie wiem czy ja bym byla zadowolona gdyby moj maz pisal sobie z jego eks i to z ktora tak wiele lat byl:confused:

Marta nasze dzieciaki maja pomysły , mam nadzieję , ze za kosmeyki czarek sie nie weźmie , lepiej juz niech tylko sobie chodzi w moich butach:-D

a ta stawka co podałaś 0d 15 do 100 to roche duży przedział:baffled:, więc trudno bedzie mi podjąc decyzję, a jesli moge spytac ty miałaś za sprzątniecię chałupki czy godzinową stawkę:confused:

Agathe pewnie byś nie była zadowolona gdyby twój M utrzymywał kontakt ze swoją byłą , z drugiej strony tyle czasu byliscie ze soba to trudno przejśc obojętnie obok takiej osoby. ja miałam podobnie mój M sie wściekł bo mu powiedziałam o tym , że napisał i spotkałam swojego ex na ulicy, bo mieszkamy w gdyni obok siebie:baffled:,( kłotnia i draka) , choc nie potrzebna :angry:moim zdaniem , bo byłam szczera wobec męża:tak:.

wiesz moj M mowi ze on nie ma nic przeciwko bo mi ufa i on jest w Stanach ja jestem tutaj. Choc to prawda ze nie da sie przejsc zupelnie obojetnie po takim zwiazku. Problem tkwi w tym ze nie mam nawet z kim o tym tak szczerze pogadac kto by troche znal sytuacje, bo ci co sa na miejscu to wydaje mi sie ze nie zrozumieja, a ta jedyna osoba (moja przyjaciolka od dziecinstwa ktora zna cala sytuacje) jest w Polsce. Ile ja bym teraz dala zeby sobie z nia usiasc i pogadac:baffled: Ale coz musze sobie sama z tym poradzic.

I rzeczywiscie byla to taka szybka wymiana zdan czyli gratulacje corki itp,,,,,, ale ja wiem jak to sie z nami zaczelo i wiem ze ja bym nie czula sie fajnie gdybym to ja byla na miejscu meza choc mu ufam...... Odpisze mu ze dzieki i sprobuje zakonczyc w stylu ze zycze mu najlepszego, mam nadzieje ze domyli sie zeby nie pisac wiecej. Chlopak zna mnie jak wlasna kieszen, powinien zalapac:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry