^marta^
mamuśka
ha ha no 
tak patrzeylam ze wielki przedzial, i nie wiedzialam o co chodzi
ha ha
Mojawlascicielka wlasnie sie przewalila przed drzwiami (swoimi;-)) i ma cos z noga
, a chcaiala cos zalatwic...uziemila sie sama, zaoferowalam sie ze jak chce do lekarza to moge ja zawiesc
, ale powiedziala ze nic jej nie bedzie...wiec luzik...
Czekamy ma "store bil"
.
Nic mi sie nie chce, siedze przed kompem i przegladam zdjecia do wywolania
, brak pomyslu na cokolwiek...nawet nie moge sie polozyc na drzemke bo moga w kazdej chwili przyjechac i pompowac
...chodze ju zprawie na rzesach....spaaaaac mi sie chce:-(
Agata pewnie kime juz zalicza
.
Lilka dziwie sie ze Twoja kolezanka juz chce jechac, przeciez nawet nie urodzilas
, wiem ze glupio ale ja bym jej nie zaplacila
, ale to moje wlasne zdanie ;-)...
Mycie podlug podobno pomaga, grawitacja dziala wspomagajaco
.
jak sie skonczy moj horror to chce sobie cale mieszkanko wylizac lacznie z pastowaniem podlogi, bo mam wszedzie (oprocz lazienki) linoleum, a w lazienke na szczescie w plytkach od dolu do gory
. I mam podlogowe ogrzewanie;-), ale nie mam kominka....a tak bym chciala:-). Tomek by przyniusl drewka z pracy bo moze i byloby fajnie cieplo i tanio przede wszystkim....troche bedziemy bulic za ogrzewanie jak Maya sie urodzi, wszedzie bedzie do 21 stC.
Agata a jak dacie Malemu na imie
???
Bo mamy u Nas z tegorocznych Maluszkowatych Imionek
:
Emma, Karolinka, Gabrielek , Maya...dalej nie pamietam

tak patrzeylam ze wielki przedzial, i nie wiedzialam o co chodzi
ha ha Mojawlascicielka wlasnie sie przewalila przed drzwiami (swoimi;-)) i ma cos z noga
, a chcaiala cos zalatwic...uziemila sie sama, zaoferowalam sie ze jak chce do lekarza to moge ja zawiesc
, ale powiedziala ze nic jej nie bedzie...wiec luzik...Czekamy ma "store bil"
.Nic mi sie nie chce, siedze przed kompem i przegladam zdjecia do wywolania
, brak pomyslu na cokolwiek...nawet nie moge sie polozyc na drzemke bo moga w kazdej chwili przyjechac i pompowac
...chodze ju zprawie na rzesach....spaaaaac mi sie chce:-(Agata pewnie kime juz zalicza

.Lilka dziwie sie ze Twoja kolezanka juz chce jechac, przeciez nawet nie urodzilas
, wiem ze glupio ale ja bym jej nie zaplacila
, ale to moje wlasne zdanie ;-)...Mycie podlug podobno pomaga, grawitacja dziala wspomagajaco
.jak sie skonczy moj horror to chce sobie cale mieszkanko wylizac lacznie z pastowaniem podlogi, bo mam wszedzie (oprocz lazienki) linoleum, a w lazienke na szczescie w plytkach od dolu do gory
. I mam podlogowe ogrzewanie;-), ale nie mam kominka....a tak bym chciala:-). Tomek by przyniusl drewka z pracy bo moze i byloby fajnie cieplo i tanio przede wszystkim....troche bedziemy bulic za ogrzewanie jak Maya sie urodzi, wszedzie bedzie do 21 stC. Agata a jak dacie Malemu na imie
???Bo mamy u Nas z tegorocznych Maluszkowatych Imionek
:Emma, Karolinka, Gabrielek , Maya...dalej nie pamietam

.