reklama

mamy z norwegii

ha ha no :-D
tak patrzeylam ze wielki przedzial, i nie wiedzialam o co chodzi:-D ha ha
Mojawlascicielka wlasnie sie przewalila przed drzwiami (swoimi;-)) i ma cos z noga:szok:, a chcaiala cos zalatwic...uziemila sie sama, zaoferowalam sie ze jak chce do lekarza to moge ja zawiesc:tak:, ale powiedziala ze nic jej nie bedzie...wiec luzik...
Czekamy ma "store bil" :-D.
Nic mi sie nie chce, siedze przed kompem i przegladam zdjecia do wywolania:tak:, brak pomyslu na cokolwiek...nawet nie moge sie polozyc na drzemke bo moga w kazdej chwili przyjechac i pompowac:baffled:...chodze ju zprawie na rzesach....spaaaaac mi sie chce:-(
Agata pewnie kime juz zalicza:tak::-D.
Lilka dziwie sie ze Twoja kolezanka juz chce jechac, przeciez nawet nie urodzilas:confused:, wiem ze glupio ale ja bym jej nie zaplacila:sorry2:, ale to moje wlasne zdanie ;-)...
Mycie podlug podobno pomaga, grawitacja dziala wspomagajaco:-D.
jak sie skonczy moj horror to chce sobie cale mieszkanko wylizac lacznie z pastowaniem podlogi, bo mam wszedzie (oprocz lazienki) linoleum, a w lazienke na szczescie w plytkach od dolu do gory:tak:. I mam podlogowe ogrzewanie;-), ale nie mam kominka....a tak bym chciala:-). Tomek by przyniusl drewka z pracy bo moze i byloby fajnie cieplo i tanio przede wszystkim....troche bedziemy bulic za ogrzewanie jak Maya sie urodzi, wszedzie bedzie do 21 stC.
Agata a jak dacie Malemu na imie:confused:???
Bo mamy u Nas z tegorocznych Maluszkowatych Imionek :-D:
Emma, Karolinka, Gabrielek , Maya...dalej nie pamietam:sorry2:

reklama
tak, tak dziewczynki, ja drzemalam:-)

chlopak bedzie mial na imie Adrian.

wiecie co, ja moja Sandra byla malenka i maz mial zapalenie oskrzeli to nagrzal sobie do 22 stopni i wiecie jak sie darla:szok: wynioslam ja do sypialni gdzie bylo 18 i spokoj. Do tej pory nie lubi jak jest za cieplo. Chodzi na boso bez skarpet a zima to sie rozbiera do pieluchy. Z dolu nas grzeja wiec my nie ogrzewamy prawie nic, troche w lazience i w kazdym pokoju ale tak na max 2 z 10. Jakies geny wikingow od poczatku ma:laugh2:

Witam kobietki, dawno tu nie zaglądałam bo Wy wszystkie takie zaprzyjaźnione i jakoś tak troszkę dziwnie było mi się wtrącać ale teraz mam problem:-(
Mianowicie zaczęłam plamić, mam brązowe plamienia na początku bylo troszkę krwi i nie wiem co w tej sytuacji mam zrobic tu w Noregii. Czy mam czekac do jutra i iśc do lekarza czy może od razu dziś pojechac do szpitala?
Nie wiem jak tu jest ale wydaje mi sie że aby cos stwierdzic potrzebne i tak jest usg a u mojego lekarza nie ma usg i sam nie wiem co począć.

Jak możecie albo wiecie coś na ten temat prosze o pomoc i radę. Tak bardzo sie boję że strace moją dzidzię:-(

nie ,ja nie mam i niemialam zadnych pogadanek z pigulami:no:.
No ale sprawa juz zalatwiona. Przyszlo dwoch kolesiow i 15 min i po zabawie:-D. Tylko smrod i brud zostal w lazience. Zaraz zabieram sie do szorowania:tak:. Ale sie ciesze ze mam kibelek spowrotem:-):-D, ha ha!!!!!!!!!!!!

Kaka Ja na twoim miejscu bym juz byla na pogotowiu albo w centrum ginekologicznym... To dopiero 7 tydz wiec moga Ciebie olac ale upieraj sie jak mozesz i nie daj za wygrana!!!!
Takie moje zdanie...nie wiem reszta:confused:
I odwiedzaj Nas czesciej...po to jestesmy zeby sobie pogadac:tak:
Trzzymam kciuki zeby dobrze sie skonczylo;-).

oj Kasiu ty sie nie przejmuj , ze my tu takie pogaduchy prowadzimy tylko wlącz sie do nas , bo jedne są stare , niektóre tez świerzynki i to nie ma żadnego znaczenia :tak:, więc czekamy...
a co do twoich plamień to bardzo mi przykro , nie chodziłam tu do ginekologa, bo Czarka rodziłam w Pl, więc w tej kwestii trzeba się zdac na inne mamuski. chciałabym cie uspokoic , bo częst występuja plamienia na początku ciąży, jedne sa groźne inne nie , więc należałoby to sprawdzic:-(.
napewno poszłabym do lekarza jak najszybciej, nawet jakby nie mial tego cholernego usg, bo zbadac cię może a potem może cię skierowac do szpitala. dbaj o siebiei odpoczywaj a przede wszystkim nie wolno ci teraz dżwigac.powodzonka

Jeszcze jedna rada , tutaj bardzo lajtowo podchodza do zaciążonych w początkowych tygodniach , więc bąź uparta i upierdliwa , przede wszystkim nie daj sie zlac:tak:

reklama
nie ,ja nie mam i niemialam zadnych pogadanek z pigulami:no:.
No ale sprawa juz zalatwiona. Przyszlo dwoch kolesiow i 15 min i po zabawie:-D. Tylko smrod i brud zostal w lazience. Zaraz zabieram sie do szorowania:tak:. Ale sie ciesze ze mam kibelek spowrotem:-):-D, ha ha!!!!!!!!!!!!

Marta bo mnie tu osaczyła jedna kobitka , nie chce mi się tam chodzic , i gadac o wychowaniu , co mam robic , co mam mowic Czarkowi i takie tam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry