niunia5001
mama Kubusia
Agatko -wiesz myslalam dzis o Tobie jak pilam kawe:-)i tak mysle -ja pije kawe a jak Agata zaczela rodzic?
dobre co?ale jak widac jeszcze nie rodzisz i jak narazie nie bardzo sie zapowiada:-)ale zycze Ci zebys miala porod leciutki jak piorko!;-)
to tak jak z moja siostra bylo!wrocilam z "randki" z moim obecnym mezussiem ;-)ok 2 w nocy, polozylam sie w lozku i mysle:wszyscy w domu spia a jak Magda teraz rodzi?nikt nawet o niej nie mysli bo wszyscy spia
tylko ja myslalam i usnac nie moglam!a na drugi dzien dzwoni ok 13:30 i mowi ze juz urodzila, ze Marcin ja ok 24tej zawiozl do szpitala bo sie zaczelo a urodzila dopiero ok 13:30

Martusia mam nadzieje, ze Twoje kiepskie samopoczucie szybciutko minie :-) i super ze Malutka nie odmawia cycusia
dobre co?ale jak widac jeszcze nie rodzisz i jak narazie nie bardzo sie zapowiada:-)ale zycze Ci zebys miala porod leciutki jak piorko!;-)to tak jak z moja siostra bylo!wrocilam z "randki" z moim obecnym mezussiem ;-)ok 2 w nocy, polozylam sie w lozku i mysle:wszyscy w domu spia a jak Magda teraz rodzi?nikt nawet o niej nie mysli bo wszyscy spia
tylko ja myslalam i usnac nie moglam!a na drugi dzien dzwoni ok 13:30 i mowi ze juz urodzila, ze Marcin ja ok 24tej zawiozl do szpitala bo sie zaczelo a urodzila dopiero ok 13:30

Martusia mam nadzieje, ze Twoje kiepskie samopoczucie szybciutko minie :-) i super ze Malutka nie odmawia cycusia

?
, maly sie męczy a ja nie moge na to patrzec