Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Specjalnie dalismy pisane przez Y, zeby wymawiali J, inaczej mowia Dzasmin:-)Agnieszko witaj spowrotem, śliczne imię , jedno z moich skrytych imion dla córci, tylko pisane przez J
.

, na urodzinkach zaraził sie katarkiem od kolegi , no wiesz od katarku sie zaczyna
. jutro idziemy na szczeście do lekarza i moze cos pomoże
.a co do Norwegii to razem z mężem rozważamy właśnie co robic , mojego M firma pada , jego jeszcze nie zwolnili bo ma umowę na stałę , ale powoli sie wszystko sypie
, ja na razie na etapie szukania pracy , ale na razie cisza, chodzę na kurs , ale to za malo , żeby po 4 miesiacach nauki gadac jak szalona , bez innych wspomagaczu , mam na mysli kontakt z norewgami
, ostatni byłam na rozmowie w pośrednictwie pracy , ale strasznie ciężka rozmowa , ciężko mi było w głowie zebarc słownictwo po polsku potem po angielsku
a co dopiero po norwesku, ale dałam radę, niestety norweski to podstawa , abym mogła pracowac w swoim zawodzie
.ale jak to mówia , nie od razu Rzym zbudowano
,to kwestia kilku miesięcy i moze jakoś sie ruszy .druga sprawa te choroby Czaruchny mnie osłabiaja i brak żetelnej opieki w zwiazku z jego refluksem
, więc rozważamy porót w grudniu do PL jak tylko skonczy się drugi semstr kursu
.
...teraz mozemy sie cieszyc Malenstwami :-)
!!!
teraz beda tematy w sprawie zywienia i pilegnacji...hihi
normalnie bylam w szoku