Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i jak tak zaczylam robic te kanapeczki to i zaczelam myslec o tym Aniu co u Ciebie sie dzieje!:-(
czlowiek chce a nie moze, nie umie
a jesli moge zapytac gdzie Twoj maz pracuje?

i to nam sie ma podobac!mi osobiscie imie Emma jak i Yasmina (dobrze napisalam
?)bardzo sie podobaja, i Czarek i Gabriel (Gabrys-tak miala nazwac syna moja szwagierka, ale oczywiscie tesciowej sie nie podobalo no i jest Sebastian:-(!).I jeszcze podobaja mi sie Pawelek i Tomus:-) Nasz z kolei na drugie ma Stasio a to tylko dlatego ze zrobilam mojej tesciowej na zlosc bo ona bardzo nie lubi tego imienia (miala tescia o tym imieniu z ktorym bardzo sie nie lubila tylko nie wiem dlaczego, ale co tam bede sie doswiadczac!) i jak zaczela mi wykrzykiwac ze w zadnym wypadku nie mozemy naszego syna tak nazwac to ja jej po zlosci-PYK Stasio na drugie:-)zdebiala w szpitalu jak jej powiedzialam, ale za to jaka ja mialam satysfakcje ze jest gula rozhustalam

choc przez to zadko jem sniadania,bo nie przepadam za wedlinami itd.

nawet znajomych paru spotkalismy 

. LILKA Czarek strasznie ciężko oddycha i harczy, kaszel taki oskrzelowy , ale gorączka minęła
, zaraz idziemy do lekarza , może coś poradzi.wariuje na maksa to chyba aż tak źle nie jest
, tylko jeśc nie chce
.
Chyba tez wyż mnie pobudził...
poleciła krem A-derma. No cóż....a na moje pytanie czy to może być skaza białkowa, odp.brzmiała NIE.