tampeza
Wrześniowe mamy'08
Witam
U nas tez piekne slonce dzis, chociaz zimno, wlasnie zaliczylysmy spacer po lesie, a teraz dziewczyny spia.
Nocka do bani, mala budzila sie tylko 3 razy, ale Grubciu spala ze mna i o pierwszej sie obudzila i nie chciala zasnac tylko gadala i krecila sie wiec nie wyspalam sie.
niunia rzeczywiscie odezwala sie zlosliwosc w tobie z tym imieniem:-)
Ania jak Czarus, cos poradzili?
Lilka ja jem od poczatku wszystko poza melonem, bo pamietam, ze Lamia miala straszna kolke jak raz zjadlam.
U nas tez piekne slonce dzis, chociaz zimno, wlasnie zaliczylysmy spacer po lesie, a teraz dziewczyny spia.
Nocka do bani, mala budzila sie tylko 3 razy, ale Grubciu spala ze mna i o pierwszej sie obudzila i nie chciala zasnac tylko gadala i krecila sie wiec nie wyspalam sie.
niunia rzeczywiscie odezwala sie zlosliwosc w tobie z tym imieniem:-)
Ania jak Czarus, cos poradzili?
Lilka ja jem od poczatku wszystko poza melonem, bo pamietam, ze Lamia miala straszna kolke jak raz zjadlam.
, miekmy nadzieję , że trafna diagnoza, a my własnie wrócilismy od lekarza , Czarusiowi nic specjalnego nie jest
nic nie zanlazłco mozna by nazwc CHOROBĄ, i przepisal nieśmiertelny efedrin , tłumaczyłam , że nie pomaga , bo kaszel ma od dwóch tygodni, brak mi słów
. miłego dzionka
, jakieś wirusy krążą po jej kompie.
wiecie co zapytam o cos dla mnie nietypowego:czy u waszych dzieci zebale piatki sa wieksze (tzn czy powierzchnia ich jest wieksza) od 4?pytam bo dzis stwierdzialam ze moze te co mu teraz ida to 4 gorne a nie 3;-)pomyslalam tak bo odstep od 2 a rzekomej 4 jest dosc duzy ze dwa zeby by sie tam zmiescily!wiem ze jest ustalona regula co do kolejnosci wychodzenia zabkow ale nie u naszego kluska!jemu wszystkie ida w pokreconej kolejnosci!
, tęskni mały rojberek