reklama

mamy z norwegii

Tampeza a ty wiesz ze nie musisz juz jezdzic do Oslo zeby zalatwic paszpoport? Mozna zalatwic tez w Stavanger. Jak chcesz to dam ci namiary na kolezanke z Polski ktora tutaj zalatwiala pare miesiescy temu.

reklama
Slyszalam Agatha, ale z tego co wiem to trwa dluzej a potem i tak trzeba jechac osobiscie do oslo zeby odebrac
ana to typowo alergiczne, takie czerwone malutki krosty, ma kilka takich plackow na plecach i ramionach. a co do kosmetykow to od urodzenia stosuje te same, wszystko specjalne dla dzieci, no i to tylko na plecach

a wiesz ze moim znajomym przyslali poczta i nigdy nie byli w Oslo?

u mnie mlody nadal spi, zbiera sily na noc:baffled: zaczal swoja nocke okolo 10 rano i tak tylko sie przebudza czasem na jedzonko i tyle.....

o rany ale glodna jestem.... trzeba cos wrzucic, tylko musze zaczac myslec o tym co jem zeby nie bylo jazd potem:szok: miejmy nadzieje ze on bedzie taki tolerancyjny na Sandra byla:-p

Agata ja mam wilczy apetyt normalnie...wlasnie pieke babke bo ma ochote na cos slodkiego a czekolady na razie nie jem...i jestem bardzo ostrozna jak jem bo ona ma silny glosik bez kolek a co dopiero jak by ja zlapalo :szok:...cale osiedle obudzone :-D
Jutro ziemniaczki i brokuly...zupek juz mam dosyc,a tak zapcham sie ziemniakami...moze pirre sobie zrobie :-p a dla tomka i Natali gulasz :happy:

Agnieszka wspolczuje, musi byc bardzo marudn ajak ja tak swedzi. Zeby szybko zniknelo tak jak sie pokazalo :tak:.

Suwaczek calkiem fajny Agatha, to juz 2 dzien, czas leci.....
moja w tej chwili zasnela, ale dzis caly dzien walczyla, moze w sumie przespala 2h, tak caly czas placze i ja nosza, Lamia przeziebiona wiec tez caly dzien marudzi i chce na rece. Mam ochote gdzies wyjsc i nie wracac:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry