niunia5001
mama Kubusia
witajcie dziewczyny!:-)
Marta jeszcze nie wiem czy jestem w .... ale bardzo bym chciala!;-)test bede robila w przyszlym tyg (pod koniec).;-).mam nadzieje ze sie udalo, biorac pod uwage ze z Kuba nie bylo problemu
byl raz i po sprawie0brzuch zaczal rosnac
no ale jak sie nie udalo, bo i tak moze byc to bedziemy probowac dalej
Agata fajnie ze juz jestes w domu!mysle ze Twojemu mezowi przydal sie taki kilkudniowy pobyt z Sandra, bo przynajmniej zobaczyl jak to jest
czytajac to c piszecie jestem przerazona tymi nieprzespanymi nocami
ze kiedys znow mnie to czeka
co prawda Kuba tez sie teraz budzi w nocy ale moze nie tak czesto jak kiedys!
Ania a jak Czarus?lepiej Mu juz?;-)
Nasz z kolei dostal jakiegos kataru, ale nie wiem skad on mu sie wzial!nadal ciagnie sie sprawa zebow-dzis mielil jezykiem na dolnej trojce ze hej
i paluchy tez gryzl!zreszta ma stan podgoraczkowy!moze ten katarek to od tych zebow?czytalam gdzies na necie ze przy wyrzynaniu sie zebow moze wystapic katar!
a juz sama nie wiem!narazie daje mu vibovit i sok malinowy, mam nadzieje ze pomoze:-)
ja sie juz nie moge doczekac Świat BN, uwielbiam okres przedswiateczny, te szalenstwa w gotowaniu, sprzataniu i robieniu zakupow!:-)
dziewczyny jak Kuba byl maly ja tez nie wiedzialam w co rece wlozyc jak zasypial, ale z drugiej strony ROBOTA NIE ZAJAC, NIE UCIEKNIE

dlatego trzeba odpoczywac, bo jak Wy wypoczete i w dobrym humorku to i Maluchy lepiej reaguja!
Marta jeszcze nie wiem czy jestem w .... ale bardzo bym chciala!;-)test bede robila w przyszlym tyg (pod koniec).;-).mam nadzieje ze sie udalo, biorac pod uwage ze z Kuba nie bylo problemu
byl raz i po sprawie0brzuch zaczal rosnac
no ale jak sie nie udalo, bo i tak moze byc to bedziemy probowac dalej
Agata fajnie ze juz jestes w domu!mysle ze Twojemu mezowi przydal sie taki kilkudniowy pobyt z Sandra, bo przynajmniej zobaczyl jak to jest

czytajac to c piszecie jestem przerazona tymi nieprzespanymi nocami
ze kiedys znow mnie to czeka
co prawda Kuba tez sie teraz budzi w nocy ale moze nie tak czesto jak kiedys!Ania a jak Czarus?lepiej Mu juz?;-)
Nasz z kolei dostal jakiegos kataru, ale nie wiem skad on mu sie wzial!nadal ciagnie sie sprawa zebow-dzis mielil jezykiem na dolnej trojce ze hej
i paluchy tez gryzl!zreszta ma stan podgoraczkowy!moze ten katarek to od tych zebow?czytalam gdzies na necie ze przy wyrzynaniu sie zebow moze wystapic katar!a juz sama nie wiem!narazie daje mu vibovit i sok malinowy, mam nadzieje ze pomoze:-)
ja sie juz nie moge doczekac Świat BN, uwielbiam okres przedswiateczny, te szalenstwa w gotowaniu, sprzataniu i robieniu zakupow!:-)
dziewczyny jak Kuba byl maly ja tez nie wiedzialam w co rece wlozyc jak zasypial, ale z drugiej strony ROBOTA NIE ZAJAC, NIE UCIEKNIE

dlatego trzeba odpoczywac, bo jak Wy wypoczete i w dobrym humorku to i Maluchy lepiej reaguja!