reklama

mamy z norwegii

witajcie dziewczyny!:-)
Marta jeszcze nie wiem czy jestem w .... ale bardzo bym chciala!;-)test bede robila w przyszlym tyg (pod koniec).;-).mam nadzieje ze sie udalo, biorac pod uwage ze z Kuba nie bylo problemu:-Dbyl raz i po sprawie0brzuch zaczal rosnac:-Dno ale jak sie nie udalo, bo i tak moze byc to bedziemy probowac dalej:tak:
Agata fajnie ze juz jestes w domu!mysle ze Twojemu mezowi przydal sie taki kilkudniowy pobyt z Sandra, bo przynajmniej zobaczyl jak to jest:-D
czytajac to c piszecie jestem przerazona tymi nieprzespanymi nocami:-Dze kiedys znow mnie to czeka:-Dco prawda Kuba tez sie teraz budzi w nocy ale moze nie tak czesto jak kiedys!
Ania a jak Czarus?lepiej Mu juz?;-)
Nasz z kolei dostal jakiegos kataru, ale nie wiem skad on mu sie wzial!nadal ciagnie sie sprawa zebow-dzis mielil jezykiem na dolnej trojce ze hej:szok:i paluchy tez gryzl!zreszta ma stan podgoraczkowy!moze ten katarek to od tych zebow?czytalam gdzies na necie ze przy wyrzynaniu sie zebow moze wystapic katar!
a juz sama nie wiem!narazie daje mu vibovit i sok malinowy, mam nadzieje ze pomoze:-)
ja sie juz nie moge doczekac Świat BN, uwielbiam okres przedswiateczny, te szalenstwa w gotowaniu, sprzataniu i robieniu zakupow!:-)
dziewczyny jak Kuba byl maly ja tez nie wiedzialam w co rece wlozyc jak zasypial, ale z drugiej strony ROBOTA NIE ZAJAC, NIE UCIEKNIE:-D:-D:-D
dlatego trzeba odpoczywac, bo jak Wy wypoczete i w dobrym humorku to i Maluchy lepiej reaguja!

reklama
hej dziewczyny!!

Marta. wyczytalam - to Ty juz bylas z malå na spacerze? :szok: odwazna jestes! bo ja to jeszcze po 2tyg. od urodzenia obawy mialam no ale wyszlam. a to lato bylo!!! :-D hemoroidy! no to ja z powodzeniem moge zapisac sie do tego klubu!! mi po 2,5h parcia takiewyszly ze ja mialam problem i siedzeniem i chodzeniem ale nie pisalam bo to nic przyjemnego do pisania jest. ale rzeczywiscie tak jak Niunia pisze - odpowiednia dieta (!!!), woda i posterisan! ale tutaj tez så czopki a nazywajå sie cos z "salve" chyba..musisz poprostu isc do apteki i bez krempacji o to zapytac..:tak:
Agata! podobala mi sie historia z Sandrå, zabawkami i prosze!! :-D a nie rozumiem co Ci sie nie podoba w suwaczku bo bardzo ladny jest!! :baffled:
Ania! z terminami do specjalistow to sie nie dziwie!! ja wczoraj dostalam list ze szpitala w KRS w sprawie kontroli migdaløw i ewentualnego skierowania na zabieg i tam bylo napisanie 10m-cy czyli w sierpniu przyszlego roku!!!
Iza? co to znaczå te centyle bo ja nierozumiem o czy Ty tu do mnie piszesz!! :)))))
Tampeza. pisalas o tej wysypce, ale tez ze od urodzenia stosujesz te same kosmetyki! no moze tak jak podpowiadala Ania? moze powinnas sprobowac z czyms innym? czy Lamia miala to od samego poczåtku?

Ostatnia edycja:
Kasia ja to z Sandra jeszcze lepiej zrobilam bo nie minal tydzien a ja z nia na spacerze bylam. Fakt ze krotkim, ale w szpitalu powiedzieli mi ze trzeba dobrze ubrac i mozna isc, gorzej jest zabierac do sklepow i miejsc publicznych, z tym to sie wstrzymac do 2 tygodni. Dodam ze Sandra urodzila sie w lutym i byl snieg nawet:-)

A ja tez lubilam ta krzatanine przedswiateczna ale jakos tutaj stracilam wene, to nie to samo:baffled: jakos tak nie moge poczuc tego czegos:baffled:

Jutro jade do szpitala na 11 na wazenie, mierzenie i pobranie krwi. A wiecie ze sie zmienilo tak, ze jak z Sandra to ja szczepili na gruzlice, a teraz malego to powiedzieli ze tylko z Afryki sa szczepieni i w Europie tego sie juz nie robi... dziwne bo ktoras z was pisala niedawno o tej szczepionce. Jutro sie dowiem wiecej na polozniczym:baffled:

Kasiu jak patrze na zdjecie Twojej malej to sie napatrzec nie moge-sliczna jest po prostu!:-):-):-)
Agatko wiem ze tu sie tej atmosfery nie czuje, ja poczuje jak wroce do PL bo w grudniu sie z moimi chlopakami wybieramy:-):-):-)
a jesli chodzi o te hemoroidy to ja osobiscie nie wiem jak to jest (i mam nadzieje ze sie nigdy nie dowiem!) ale moja siostra to ma i to dosc dlugo i z tego co mowi to jest to bardzo nie przyjemne i bolace!takze wspolczuje Wam i zycze szybkiego pozbycia sie tego INTRUZA:-D:-D:-D

dziekuje Ci bardzo Niunia za mile slowa? :-) a co z Twoim Kubusiem? wkleilas juz jakies zdjecia do naszego "albumu"? nie bylam juz tam od kilku dobrych dni!! wlanie sie przelåczam zeby zobaczyc co tez sie tam pozmienialo!! :-)
Agata! no ja tam nie wiem z tå gruzlicå ale Moja Emma zaszczepiona byla, a kolezanka ktora jezdzi do PL powiedziala ze så wlasnie nawroty tej choroby i to niekoniecznie w rodzinach biednych i patologicznych.. ja tam nie wiem, ale mysle ze prawo do domagania sie masz, tyle ze mogå obciåzyc Ciebie kosztami skoro nie jest w programie..

ps! NIUNIA!! przepraszam za przypisanie ci choroby!!! :szok: dopiero doczytalam ze to zajåc pisal o hemoroidach!!! :-D nie gniewaj sie prosze!

Ostatnia edycja:
Kasia, to i tak byloby za darmo i maz powiedzial ze jutro z nimi pogada, bo tesciowie zaraz wroca z Syrii i tych okolicach i beda nosic malego, a to mu sie nie podoba.

Ja uciekam bo bedziemy ogladac film;-)

Kasia uczulenia nie ma od urodzenia tylko od roku, ale mysle, ze jakby to bylo od proszku czy cos takiego to byloby wszedzie.
z ta gruzlica to prawda mi tez powiedzieli ze to tylko dla dzieci, gdzie rodzice sa z krajow 3 swiata
Agatha mi polozna pozwolila wyjsc z Lamia jak miala 4 dni, z Yasmina wyszlam po 2 dniach:szok:

Niunia! Mamuski z Norwegii pod swoim wåtkiem majå swoj wlasny album zdjec. :tak: dodatkowo jest zamkniety zeby niepozådane osoby nie mialy wstepu, wiec mozna wklejac czego tylko dusza zapragnie!!! nie wiem czy Ty masz wstep do tego albumu, to trzeby bylo zapytac ana79 bo Ona jest moderatorem i robi/wciåga na liste! musisz koniecznie cos opublikowac!!! czekamy!

reklama
Acha!to tak Kasiu mam swoj album tylko ja w niego wchodze to nie pokazuja mi sie zdjecia!i jak wchodzilam kiedys chyba do Any79 to tez nie moglam zobaczyc zdjec!:-(to moze wlasnie to jest to o czym piszesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry