reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Marta - szkoda że nie mieszkasz bliżej, ja już Ewelinie pożyczam ciuchy po K...Nie masz tam żadnej koleżanki z ciut starszym dzieckiem?
No a rodzinka wie swoje...W sumie mała ci szybko wyrośnie,ale to tez tak jak u nas...na wzrost jest krótka i ciągle się mieści w 68cm norweskie oraz w 74cm (są zadługie) i wcale jakoś szybko mi nie wyrasta z ubranek.
Czasem kupuję na wyprzadażach w Coop obs body, pajace (marka Frends). Ale najbardziej lubię z Lindex oraz z Cubus markę Mohinibaby.

reklama
Babo - aha, no tak jesteś w Norge...dużoooo cierpliwości potrzeba...ale wreszcie..po kilku latach się udaje (patrz mój suwak Karolinowy:-)) Zycze jak najszybszego spełnienia Waszego marzenia. Już w tym cyklu!
A owu jakoś badasz? testy lub mierzenie tempki? masz śluzik płodny? A i nie cytuj mnie bo wychodzi na pół strony i się nam szybko strony zapełniają:-D;-)
Lilka - jak nauka?
Agata - "wyjec" śpi ?;-)
Kasia - jak wieczór? Co Emmiś robi?

Istra---wlasnie,juz 8 lat tu mieszkam i zdazylam sie przyzwyczaic,,ale napewno nie bede czekac pare lat za nim zajde w ciaze...powiedzialm lakarce ze jajniki mnie okrponie bola i dala skierowanie,a jak pojde do niego to porosze o badanie hormonow.Mam wredna@ co 30 dni,owulka jest,sluz jest,mierze tempke i robie testy na owulke..wiec ja dzialam..i to pozadnie..ale nie ma stresu...nie denerwuje sie i staram sie nie myslec o tym.Nie wiem jak wybierac niektore cytaty i wpisywac swoje odpowiedzi...musze dojsc do tego:-)Wiesz ja mieszkakam 3 lata w kristiansand,chyba gdzies cie widzialam bo mam dobra pamiec wzrokowa...duzo ludzi pamietam jak gdzies zobacze.

Iza ja mysle , ze tak nie trzeba...co za tupet , ja ma przynajmniej takie zdanie:tak:, bez przesady, wogole w glowie mi się to nie mieści co napisałas , ja juz bym miała na nich wywalone, szok:szok:. nie wiem z czego to wynika z chytrości , czy z czepialstwa i wrednosci:baffled:, ja rozumiem gdyby to była naprawde jakaś cenna rzecz typu walnełas w telewizor z premydytacja i uszkodziłas ekran:-D, ale o jakąś szmatke:eek:, nie rozumiem:no:.ale przez 2 miechy baba to dusiła w sobie , ta kobieta ma stukane w tej glowie:))):-D
m5a3l.jpg

Iza ja bym sie cieszyła jakbym miala taka sasiadke czy koleżanke , nawet jakbym miala zmieniac te obrusy siedem razy w tygodniu:),BO zawsze raźniej.....i milej , ja potrzebowałam kontaktu z rodakami....no cuż ...każdy jest inny

Ostatnia edycja:
dziewczyny niby ten swiat taki wielki , ale mały , polowa z Gdyni połowa z Krist.
Nic tylko sie integrowac ....a przecież forum to taki anonimowy stwór, chyba nie u nas:-D:-D:-D..każdy z każdym:-D:-D:-D

reklama
kurcze posty mi pouciekaly i dopiero tera zczytam gdzie jestem ..uuu...
wiec tak :
Izka ja po angielsku a Tomek po norwesku :-D
malutka im sie bardzo podobala:tak:
A co do tej "kolezanki" to na pewno nia niejest ja sie zgadzam ze zdaniem Anki...przesada a zreszra ma swoje lata wiec wie jak mozna zlikwidoawc wosk i uprac zebty palmy nie bylo :crazy: jedza....
Anka ciekawe tak komputerowo zrobione czy serio serio w realu ? chyba tepa jestem :baffled: albo mozg mi sie juz zmeczyl

Do góry