Marta - szkoda że nie mieszkasz bliżej, ja już Ewelinie pożyczam ciuchy po K...Nie masz tam żadnej koleżanki z ciut starszym dzieckiem?
No a rodzinka wie swoje...W sumie mała ci szybko wyrośnie,ale to tez tak jak u nas...na wzrost jest krótka i ciągle się mieści w 68cm norweskie oraz w 74cm (są zadługie) i wcale jakoś szybko mi nie wyrasta z ubranek.
Czasem kupuję na wyprzadażach w Coop obs body, pajace (marka Frends). Ale najbardziej lubię z Lindex oraz z Cubus markę Mohinibaby.
No a rodzinka wie swoje...W sumie mała ci szybko wyrośnie,ale to tez tak jak u nas...na wzrost jest krótka i ciągle się mieści w 68cm norweskie oraz w 74cm (są zadługie) i wcale jakoś szybko mi nie wyrasta z ubranek.
Czasem kupuję na wyprzadażach w Coop obs body, pajace (marka Frends). Ale najbardziej lubię z Lindex oraz z Cubus markę Mohinibaby.
;-)
, bez przesady, wogole w glowie mi się to nie mieści co napisałas , ja juz bym miała na nich wywalone, szok
, ja rozumiem gdyby to była naprawde jakaś cenna rzecz typu walnełas w telewizor z premydytacja i uszkodziłas ekran
, nie rozumiem
.ale przez 2 miechy baba to dusiła w sobie , ta kobieta ma stukane w tej glowie
jedza....