mikt chyba nie lubi dwulicowosci , ale ludzie tacy sa , nigdy sie nie zmienia tylko dopasowują do sytuacji
, ja sie tez ostatnio przejechałam , zawsze jakos tak przykro i ciezko na sercu jak ktos ci robi za plecami a ty myslisz , ze jest bajka ....najlepsze jest to , ze jak sie komus powie co się ma do tej osoby to obraza majestatu , a ja mam zasadę, że lepiej osobie zainteresowanej wytłumaczyc niżeli po lebkach dupe obrabiac...no , ale niby się mówi trzeba byc szczerym , a w rzeczywistości wychodzisz na osobe wredną
...mi sie cięzko zmienic i wale prosto z mosty , ale ze swojego doświadczenia wiem , że więcej sobie narobisz wrogów niż przyjacioł taka szczrością
:-(....więc nie wiem co lepsze....
ale , żeby pomoagac i jeszcze tym samym ludziom obrabiac d... to nie rozumiem, jest takie przyslowie co to za ptak co własne gniazdo kale( czy cos w tym stylu
)..jejku a mialam iśc spac
Agata super wózek , tylko kolor do bani
, taki norweski
, ja sie tez ostatnio przejechałam , zawsze jakos tak przykro i ciezko na sercu jak ktos ci robi za plecami a ty myslisz , ze jest bajka ....najlepsze jest to , ze jak sie komus powie co się ma do tej osoby to obraza majestatu , a ja mam zasadę, że lepiej osobie zainteresowanej wytłumaczyc niżeli po lebkach dupe obrabiac...no , ale niby się mówi trzeba byc szczerym , a w rzeczywistości wychodzisz na osobe wredną
...mi sie cięzko zmienic i wale prosto z mosty , ale ze swojego doświadczenia wiem , że więcej sobie narobisz wrogów niż przyjacioł taka szczrością
:-(....więc nie wiem co lepsze....ale , żeby pomoagac i jeszcze tym samym ludziom obrabiac d... to nie rozumiem, jest takie przyslowie co to za ptak co własne gniazdo kale( czy cos w tym stylu
)..jejku a mialam iśc spac
Agata super wózek , tylko kolor do bani
, taki norweski
ech jak ja juz bym chciala tez byc szczypiorkiem 
, czy ja ja znam?
al enic trzeba sie uczyc...

a ja padam...
, no znałam kolegów z pracy mojego M - to z nimi, i kogos jeszcze tam Bergen , z asane tez chyba z 3 osoby , ze szkoly .....