reklama

mamy z norwegii

reklama
Marta ja mysle , że komputerowo , a jak te zdjatka w playboy'u sa modyfikowane , serio serio:tak:, i takie piekne i ponaciagane a potem malolaty kompleksy mają:eek:.
a z tymi plamammi to fakt , ja znam sposob też a stara nie jestem, więc dałaby radę , ale z niej cwaniara:-D i rop.
157gbig.jpg
..

Lilka ty kujonku , jestes tu gdzieś?

Ostatnia edycja:
dopiero sie dorwalam do kompa bo moj buszowal, a widze ze juz wszyscy poszli spac:no:
Istra niezle ma kobieta nawalone, zeby tak wyliczac i to po jakim czasie:szok:
marta ja mam pare ubranek na 62, glownie H&M, Lindex, Cubus, jakbys chciala to moge ci wyslac, tylko daj adres.
Ana rzeczywiscie, swiat jakis malutki:-)

czesc Tampeza,, ja nie spie;-)

ale dlatego ze maly tez nie, ale juz padam na pyszczek,, caly dzien znowu zalatany,, kupilam ze znajoma super wozek dla jej dzidzi na wyprzedazy 3 kolowy teutunia... moim zdaniem wypas;-)

tyle zescie od wczoraj naskorbaly ze nawet czytajac wszystko mi sie pomieszalo

ale akcja z obrusem niezla:crazy: ja mam mnostwo tu polakow wokol (Tampeza w tym miejscu co my mieszkamy to jest ich z 10 przynajmniej:-D a w samym Sandnes minium 10 nastepnym i to wszyscy ktorych znalam z PL) i kazdemu pomagalam po przyjezdzie. Mialam duzo czasu i sprawialo mi nawet przyjemnosc, ale nie powiem tez nie raz po dupie dostalam i sie troche nauczylam,, szanuje juz siebie i swoja prywatnosc, i nie odbieram wszystkich telefonow i koniec, bo w srodku nocy potrafili albo nad ranem zadzwonic zeby sie o cos zapytac:crazy: teraz wylaczam glos;-)
ale mam tutaj takich bliskich przyjaciol troche i wlasnie to oni mi powiedzieli ze otwieralam dom dla wszystkich, a i tak mi dupe obrabiali za plecami,, a jak byli ze mna to wazelinka:wściekła/y: nienawidze takiej dwulicowosci, wole zeby mi ktos nawrzucal jak cos ma, ale nie trzymal wasnie tak ze 2 miesiace albo i dluzej:angry:

Ania - co do czekalady to nie poprawila mi dokonca humoru i zostalo jeszcze na dzisiaj, ale nawet nie mam ochoty:eek:

swietny ten wozek i z ruchoma raczka :-)
a ja poznalam na innym forum babke ktora niedaleko mnie mieszka, Anka bedziesz wiedziec bo na asane i ona juz tutaj 3 lata jest. i wie gdzie jest ten plac rozrywki dla dzieciaczkow. zaprosze ja od nas na forum ...moze przyjdzie a ja musze w koncu tylek ruszyc z domku i si e z nai umowic :-) w koncu sobie z kims pogadam w cztery oczka :-D

reklama
czesc mateczki poleczki :-):-)

ja po kursie,auto cale :-p ale gdyby nie zaspa sniezna to autko mialoby tyl wgnieciony,bo cofajac do tylu nie zauwazylam lampy :confused2::no::eek:
ufff dobrze ze ta gora sniegu byla
a wogole to coraz lepiej sie za kolkiem czuje,ale na ten czas ''przyswajania'' powinnam miec jakies auto tymczasowe :-p

a jak Wam minal dzionek:-):confused:

Marta mi dzionek minal nerwowo
ja bardzo przezywam te jazdy samochodem i sam kurs,ze babka mnie o cos zapyta a ja nie bede potrafila odpowiedziec....chodze wiec zestresowana od rana
pozatym bierze mnie gardlo na calego i wkurza mnie,ze dziciaki tez kaszla i nic lepiej nie jest

Po 10 dniach przyszła i na koniec 3godz wizyty jak zostałyśmy same...zgadnijcie ILE mi oddała gotówki?:angry: Minus 400 NOK za zalany obrus!
To się nazywa koleżanka...i jeszcze mówi z uśmiechem na ustach że jest polskie przysłowie Kochajmy się jak bracia, rozliczajmy się jak żydzi....
No i tym sposobem grono bliższych kolezanek Polek w KRS mi się kurczy...:eek:
ALE może ona ma rację, może TAK trzeba....

Istra nie przejmuj sie
zachowanie kobiety jest conajmniej nie na miejscu,bo jesli chciala kase to trzeba bylo od razu powiedziec a nie w tak bezczelny sposob sprawe zalatwila
w glowie sie nie miesci:confused2: takich znajomych to wywal z ksiazeczki telefonicznej
a co do bycia dobrym i pomocnym to ja juz mam to w 4 literach!! :confused2::crazy: ostatnio na maxa sie przejechalismy na naszych rodakach i to byl ostatni raz jak komus bezinteresownie pomoglismy!

Lilka - jak nauka?

Istra fajnie,bardzo mi sie podoba:happy:
jestem na etapie uczenia sie rodzajnikow przy rzeczownikach oraz odmian Entall i Flertall...hmm troche mnie to przeraza,bo jakos te rodzajniki kiepsko mi wchodza
postanowilam,ze zaloze sobie zeszyt i podziele na en,ei i et:happy: mam nadzieje,ze w ten sposob wzrokowo mi sie duzo utrwali

Babo w Norge niestety sie nie spiesza...musisz uzbroic sie w cierpliwosc :sorry:

Lilka ty kujonku , jestes tu gdzieś?

kujonku hihiii :-D:-D
no choc w tym przypadku odbieram to jako komplement ;-):rofl2:
no jestem jestem
musze sie rozluznic umyslowo po tych paru godzinach norsk

a ta laska to niezle w photo shopie obrobiona
potem tak jak piszesz,wiele kobiet i nastek ma bledne wyobrazenie o pieknie,ktore jest nieosiagalne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry