Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, i takie piekne i ponaciagane a potem malolaty kompleksy mają
.
i rop.

Taaa... to dopiero zbieg okolicznoscino jest ,jak sie poznaje kolezanke z tego samego osiedlana w PL na forum norweskim.....

ja mam mnostwo tu polakow wokol (Tampeza w tym miejscu co my mieszkamy to jest ich z 10 przynajmniej
a w samym Sandnes minium 10 nastepnym i to wszyscy ktorych znalam z PL) i kazdemu pomagalam po przyjezdzie. Mialam duzo czasu i sprawialo mi nawet przyjemnosc, ale nie powiem tez nie raz po dupie dostalam i sie troche nauczylam,, szanuje juz siebie i swoja prywatnosc, i nie odbieram wszystkich telefonow i koniec, bo w srodku nocy potrafili albo nad ranem zadzwonic zeby sie o cos zapytac
teraz wylaczam glos;-)
nienawidze takiej dwulicowosci, wole zeby mi ktos nawrzucal jak cos ma, ale nie trzymal wasnie tak ze 2 miesiace albo i dluzej

ale gdyby nie zaspa sniezna to autko mialoby tyl wgnieciony,bo cofajac do tylu nie zauwazylam lampy 

a jak Wam minal dzionek:-)![]()
Po 10 dniach przyszła i na koniec 3godz wizyty jak zostałyśmy same...zgadnijcie ILE mi oddała gotówki?Minus 400 NOK za zalany obrus!
To się nazywa koleżanka...i jeszcze mówi z uśmiechem na ustach że jest polskie przysłowie Kochajmy się jak bracia, rozliczajmy się jak żydzi....
No i tym sposobem grono bliższych kolezanek Polek w KRS mi się kurczy...
ALE może ona ma rację, może TAK trzeba....
takich znajomych to wywal z ksiazeczki telefonicznej
ostatnio na maxa sie przejechalismy na naszych rodakach i to byl ostatni raz jak komus bezinteresownie pomoglismy!Lilka - jak nauka?

mam nadzieje,ze w ten sposob wzrokowo mi sie duzo utrwali
Lilka ty kujonku , jestes tu gdzieś?