ana79
mamuśka ....
Marta jak na razie to imprezy wstrzymane
, w marcu cos sie szykuje bo bratowa ma urodzinki
....to brat zajmnie sie Czarkiem a my na balety
.
Lilka fajnie , ze sie obkupilaś
, a wampirek kupiony w Lumpeksie
nowiutki , jeszcze z metką , super sie udało , bo za grosze
.dziewczyny co tam nie raz mozna wychaczyc , nowe i uzywane , az mormalnie mnie ściska , ze kasy teraz nie mam
.
Agatko 5 rocznica?
... a jak nocka?
wiecie co znalazłam taki artykul na temat spania takich maluszków...
dziecku bardzo łatwo przyzwyczaic sie do usypiania przy piersi, ssie niekoniecznie dlatego , że odczuwa głód, ale dlatego , że go to uspokaja. dziecko jest przejedzone, zaczyna je bolec brzuszek, więc ssie jeszcze więcej, a brzuszek bolo coraz więcej. no i powstaje błędne koło.(....)jeśli niemowlę dobrze brzybiera na wadze i w ocenie pediatry wszystko jest w porzadku, trzeba wydłużyc przerwy między karmieniami(glodomorkom mozna podac wodę lub herbatke), tak aby wyregulowac rytm dnia.(...)
Ewelina to jeszcze mamy szanse na spotkanko?
, w marcu cos sie szykuje bo bratowa ma urodzinki
....to brat zajmnie sie Czarkiem a my na balety
.Lilka fajnie , ze sie obkupilaś
, a wampirek kupiony w Lumpeksie
nowiutki , jeszcze z metką , super sie udało , bo za grosze
.dziewczyny co tam nie raz mozna wychaczyc , nowe i uzywane , az mormalnie mnie ściska , ze kasy teraz nie mam
.Agatko 5 rocznica?
... a jak nocka?wiecie co znalazłam taki artykul na temat spania takich maluszków...
dziecku bardzo łatwo przyzwyczaic sie do usypiania przy piersi, ssie niekoniecznie dlatego , że odczuwa głód, ale dlatego , że go to uspokaja. dziecko jest przejedzone, zaczyna je bolec brzuszek, więc ssie jeszcze więcej, a brzuszek bolo coraz więcej. no i powstaje błędne koło.(....)jeśli niemowlę dobrze brzybiera na wadze i w ocenie pediatry wszystko jest w porzadku, trzeba wydłużyc przerwy między karmieniami(glodomorkom mozna podac wodę lub herbatke), tak aby wyregulowac rytm dnia.(...)
Ewelina to jeszcze mamy szanse na spotkanko?